Hvorfor vi har startet denne blog

Vi har oprettet denne blog for – i denne hårde tid – at holde fokus på Jordens overgang til paradisiske tilstande. Vi har valgt at bruge ordet paradis i vores blog, ikke specielt af religiøse årsager, men fordi vi alle har en forestilling om paradis som et vidunderligt sted at være. Vi ønsker at Jorden skal blive sådan et paradis, og vi vil derfor opfordre dig til at tænke over og skrive om din forestilling om et paradis på Jorden / i Danmark i kommentarfeltet

Vi synes, det er vigtigt at arbejde for at oplyse om, hvad vi er oppe imod, hvordan vi kan stoppe det, og hvad det er for en verden, vi ønsker for dig, os, vores børn og børnebørn.

Først og fremmest er vi rystede over hvordan 5G mikrobølgevåbnet udrulles over hele verden i alle lande på samme tid, uden nogen somhelst information til borgerne eller demokratisk debat om hvorvidt vi overhovedet ønsker det. Vi har nu i mange måneder søgt viden og undervist os selv om 5G, som mange i hele verden kæmper imod, og vi oplever, hvordan sandheden bliver skjult for os og fejet ind under en grænseværdi, som er den højeste i Europa, og som vi derfor skal føle os trygge ved. Vi har været til møde i Sundhedsstyrelsen, hvor de tydeligt viste deres skingrende mangel på viden, idet de påstod at 5G er heeelt trygt.

Inden vi opdagede det skrækscenarie som 5G er, og som vi nu bruger alle vores kræfter på at bekæmpe, havde vi fokus på hvordan dårlig ledelse af vores land resulterer i, at mennesker må bo på gaden, at vi bliver syge af stråling, hvordan vores mad og vand er fuld af pesticider og hvor dårligt vore skattekroner forvaltes. Vi ser, hvordan uretfærdighederne tager til og er tilskuere til den så højt vægtede frihed minimeres dag for dag. Vi ser, hvordan medierne ikke informerer den danske befolkning, ja endda vildleder os. Alt dette skal der rettes op på, sandheden skal frem, og de ansvarlige skal stilles til regnskab.

Vi ønsker at flere og flere vågner op, kommer ud af soveposen og begynder at tage ansvar for deres børns fremtid. Hjælp os med at oplyse vore medmennesker om de ting der sker, hold din gode energi og giv dit personlige bidrag til, at paradiset bliver en realitet. Tro på, at dit bidrag er af allerstørste betydning, for som du ved: mange bække små udgør en stor å.

Vi deler vores viden med dig på denne blog. Vi beder dig om, at du også tager ansvar, at du fokuserer på paradiset og arbejder målrettet hen imod det.

Vi gør det på vores måde, du må gøre det på din.