Omskæring

Omskæring, et levn fra fortiden.

Forslaget om aldersgrænse for omskæring på 18 år er lige blevet forkastet af Socialdemokratiet på trods af, at størstedelen af Danmarks befolkning ønsker det.

Overgreb af enhver art repræsenterer den gamle verden hvor bøddel og offer figurerer. At blive omskåret som nyfødt af de mennesker, som skulle passe på en, er et kæmpemæssigt overgreb. Allerede som spæd mister mennesket troen på kærligheden, når det så tidligt gøres til offer. Denne enorme smerte bliver måske glemt eller fortrænges med tiden, men kroppen husker den. På den måde oplæres man i bøddel/offermentaliteten og man kan derfor rumme, når der sker overgreb på andre – dyr eller mennesker.

Frihedskampen omfatter frihed fra ethvert overgreb og enhver tanke, som kan lede til begrebet offer/bøddel. Vores meget mørke regering holder sig tilbage af misforstået hensyn til jødernes ældgamle traditioner, som i den grad trænger til at blive forladt. Jødernes skæbne er knyttet til omskæring. Det gamle ritual holder dem fast i offerrollen og bliver givet videre fra generation til generation. Danmark havde en kæmpe chance for at hæve sin vibration ved at blive foregangsland for menneskers ret til at bestemme over deres egen krop. Denne chance er nu forpasset.

Omskæring er ondskab og bør forbydes over hele verden. Det er på høje tid.

Lene Bang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *