Coronaspøgelset er løs

Coronaspøgelset er en lumsk fætter, som ligger på lur alle vegne. Pludselig springer det frem og du bliver så bange, så du hellere må gemme dig hjemme under dynen. De voksne i regeringen passer jo på dig, derfor laver de ”fornuftige” tiltag, såsom massiv smitteopsporing og en indgydelse af frygt for andre levende væsner. Coronaspøgelset ligger på lur i S-toget og på stationerne, så du må hellere tage mundkurven på. Det siger de voksne også, at du skal, ellers får du en bøde og bliver skældt ud af de rettroende.

De undlader at sige, at du i henhold til bekendtgørelsen om mundbind paragraf 4 stk. 5, er i din fulde ret til ikke at have det på, hvis du føler ubehag. Men det kræver jo, at du tager en selvstændig beslutning og skiller dig ud fra mængden. Så er det måske mere sikkert at bøje nakken og tage mundkurven på. Blæs på, at vi faktisk har maskeforbud i Danmark og blæs på, at læge Peter Qvortrup Geisling siger, at 200.000 skal bære mundbind KORREKT i en hel UGE for at forhindre at EN bliver smittet. SMITTET, ikke syg. Det kan godt være, han siger det, men vi vil ikke høre det, for coronaspøgelset råber højere. Det er også blevet lidt ”in” og lidt ”god stil” og bare en lille smule man gør for at signalere, at vi ”passer på hinanden”.

Coronaspøgelset sover til kl. 24, men derefter kommer det frem, især ved høj musik og hvis 51 personer er samlet. Lige nu huserer coronaspøgelset i København og omegn, så du må hellere skynde dig at blive testet langt ned i halsen. Snupper de lige dit dna til gud ved hvad, uden at sige det til dig? Skynd dig at downloade en smitteovervågningsapp som kan kontrollere om en afskyelig smittespreder skulle have passeret dig på din vej.

De siger også, at du skal spritte dine hænder af hele tiden. Hvis du har en god gammeldags flaske sprit stående under køkkenvasken, så står der på den, at hvis du får sprit på huden, skal du skynde dig at vaske det af. Det er jo ethanol, som er et opløsningsmiddel. Mon det ødelægger din hud, så den bliver modtagelig for sygdomme? Nej, det er jo nok en helt anden slags sprit. Lad hellere være med at tænke selv, og bare gør som der bliver sagt.

Ville du gerne synge en sang med dine venner? Coronaspøgelset siger NEJ. Sang er smitsomt. Ligesom venner.

Host eller nys i ærmet – hvor ulækkert er det lige at rende rundt med en snotklat på ærmet, hvad med at bruge et lommetørklæde? Nej, nej – tænk ikke for meget over det, bare følg reglerne. Giv ikke hånd eller uha, endnu værre et kram til dine klamme medmennesker. Nej, hold dig på lang afstand. Er du ensom, så søg selskab på din skærm. Tal for guds skyld ikke med fremmede – du kunne jo sprøjte corona på dem. Bare det, at du tillader dig at være et menneske er suspekt. For ikke at tale om ulækre børn i butikker.

Coronaspøgelset bliver først glad, når vi alle engang er vaccinerede. Frivilligt, naturligvis – indtil du gør modstand, så har vi hasteloven, der tillader indtrængen i dit hjem, fastholdelse af dig og tvangsindsprøjtning. Skal vaccinen godkendes? Det behøver den ikke at blive, for det haster så meget, at der er lavet en undtagelse. Mary glæder sig til vaccinen og så behøver du ikke spørge, hvad den indeholder. Det er konspiratorisk overhovedet at have den slags tanker. De kærlige medicinalfirmaer tænker naturligvis kun på dit helbred og ikke på ussel mammon. Jeg siger ikke, hvad der er i, det må du selv undersøge. Men her er et link:

https://www.lifesitenews.com/news/trials-of-uk-covid-vaccine-derived-from-aborted-baby-cell-line-paused-after-participant-falls-ill?utm_source=LifeSiteNews.com&utm_campaign=be94a63f7a-Freedom_9_10_2020&utm_medium=email&utm_term=0_12387f0e3e-be94a63f7a-407743110

Coronaspøgelset sover aldrig. Det ligger på lur alle vegne. Lige indtil DU siger STOP.

Lene Bang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *