Er skolerne blevet lobbyvirksomhed for medicinalfirmaerne?

Hvornår er skoler blevet lobbyvirksomhed for medicinalfirmaer?

Jeg ser på Roskilde Katedralskoles hjemmeside, at rektor Claus Niller Nielsen skriver, at alting først bliver normalt, når vi har vaccinen. Jeg håber at han i det mindste bliver godt betalt for denne udtalelse, da den umuligt kan bunde i omsorg for de børn, som han har ansvaret for. Jeg troede i min naivitet, at skoler skulle undervise børn og ikke hjernevaske dem til at ønske en mere eller mindre frivillig vaccine, hvis ingredienser er hemmelige, og hvor der ikke er forsikringsmæssig dækning når/hvis der kommer bivirkninger. Hr. Claus Niller Nielsen mener også, at et mundbind om dagen må være nok. Stakkels unge mennesker, som skal gå rundt med en svedig bakteriebombe lige op mod næsen.

Jeg har for nylig, i selskab med mit parti, JFK21, besøgt Roskilde Katedralskole for at oplyse om de sundhedsmæssige konsekvenser ved brug af mundbind. Vi blev mødt af en uhyggelig flok maskerede lærere og hr. Claus Niller Nielsen. Vi ville gerne stille nogle spørgsmål omkring sikkerheden, samt aflevere en Notice of Liability, hvor vi gør ham hans ansvar klart, men han og lærerne nægtede agressivt at gå i i en fornuftig dialog med os og de nægtede at tage imod brevet. Det var rystende, og som at være med i en uhyggelig film at blive konfronteret med en flok ansigtsløse og agressive skolelærere.

Vi er meget bekymrede for de unge menneskers helbred når de skal tvinges til at bære masker i timevis. Det er en overskridelse af Nürnberg konventionen om forsøg med mennesker. Vi forsøgte at uddele flyers til de unge mennesker med dokumentation for mundbindenes skadelige virkninger, men rektor smed os ud og valgte at tilkalde politiet i stedet for at høre på, hvad vi havde at sige.

Jeg håber, at der hurtigst muligt bliver rettet op på disse meget kritisable forhold, som går ud over børnene. Hvis det var mine børn, var de taget ud af skolen.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *