Sendt til alle politikere

Kære politiker,

Da du engang blev stemt ind, var det fordi, at vi, jeres medmennesker havde en formodning om, at du ville os det godt. Tvivlen er begyndt at nage. Javel, vi har coronavirus, javel, den er meget smitsom og hele 621 personer er pr. d.d. døde med corona, de fleste gamle og med andre sygdomme. Mennesker dør, når livet er slut, sådan er vilkårene. Men man har nu lavet en kæmpe historie ud af dette faktum. Bag coronahjernevasken gemmer sig indførelsen af den uhyggelige, dystopiske verden, kaldet New World Order, som får Hitlertyskland til at ligne en skovtur i sammenligning. Du er personligt med til at skabe denne uhyggelige verden, som du selv og dine børn, skal leve i. Har du tænkt over, at du faktisk har mulighed for at sige fra NU, men ikke senere. Det er bare en lille indskrænkning, det er bare et lille frivilligt mundbind, nååår nej, pludselig er det ikke frivilligt længere. Det er bare en lille fodlænke, det klarer du nok, en 14 dages tid. Det er bare en lille ufrivillig coronatest, hvor vi, uden at oplyse dig, snupper dit DNA. Hvad skal I bruge det til? Det er bare en lille ufrivillig tur i en FEMA lejr adskilt fra din familie. Det er bare et lillebitte stik med en modbydelig vaccine indeholdende chippen, så vi kan kontrolleres og tyranniseres, men som naturligvis er frivillig indtil den lige pludselig ikke er frivillig længere.

For dine egne børns skyld (og alle vore andres) appellerer jeg til, at du siger fra NU, selvom at du sætter jer op imod dem, som dikterer dine handlinger. Bryd ud af sommersløvheden og hypnosen og tag dit ansvar på dig. Vi ønsker at leve i frihed og fred, og jeg tror også, at det er det, som du og dine børn ønsker. Men du må kæmpe for det. Turde stå imod og have en anden mening. Turde gå imod vaccine/telelobbyen, som åbenbart har den reelle magt i Danmark. Turde sige, at det er noget sludder, at man passer på andre ved at gøre sig selv syg af at gå med mundbind. Turde sige, at man ikke vil udskamme andre mennesker som: Somaliere, slagteriarbejdere fra Ringsted, Svenskere, unge der spiller høj musik om natten og værst af alt: folk over l,82.

Hadbålet brænder i medierne. Du kan være med til at slukke det. Fanden selv jubler jo flere ulykker han kan hælde ned over vores hoveder. Du har magt og ansvar til at stoppe ham. Men det skal være NU.

Med venlig hilsen

Lene Bang

ATTENTION: I CANNOT GUARANTEE AUTHENTICITY (RECEIVED ANONYMOUSLY) Original text in German by the anonymous blogger who collected the news. This is what is spreading … Local blockades also in Europe: entire cities and areas will be hermetically sealed “-” Every citizen will be subjected to forced testing, declared positive and vaccinated. “The international” Deep State “climate / corona sect, quoted among others by Bill Gates, it gave governments an international ultimatum, says German-Syrian journalist Hamudi Ebalz, based on direct information from politicians and military personnel. All countries must declare a total blockade between 18 and 30 September , and enforce it with the military. Until then, peoples must first of all be made even more frightened by the (false) “second wave” through the mainstream media. During the new lockdowns, all brakes will be unlocked and everyone will have to be tested for coronavirus. This will artificially blow up the number of “infections”, which will be the excuse to vaccinate everyone. Ebalz says he overheard a conversation between some state politicians and a military man, who confirmed what he had already warned about four months ago, namely that there is a plan to obtain a second blockade in Germany and in most other European countries in the very short term. A much stricter blockade, which will last until at least March 2021. “Project under the dome” “The second block is expected to start on September 18, 2020,” Ebalz said. “The Deep State has launched an ultimatum to implement the second wave. Germany and other countries have until September 30 to do so.” “This is in line with our recent article about the German city councilor who warned he was told in council meetings that the second lockout is scheduled for Aug.30.” The German military said there will be local lockouts with checkpoints. They want to completely isolate cities and municipalities. With a so-called “test epidemic” they want to rapidly increase the number of infected people and then close everything. “One of the politicians who heard Ebalz said that” they should have done it, because at this point no one would have been vaccinated. “So the policy for first, “it will maximize the crisis, to put pressure on people to get vaccinated.” That’s what it is. “A political colleague would have confirmed that he wanted a” genetic register “(DNA register of ALL people) and wanted to do it by forcing all to get tested for coronavirus. The regional lockouts would begin in Nordrhein-Westfalen, on the border with the Netherlands, followed by Badem Württemberg (on the border with France) and Bayern. “If this is really done, and if they haven’t cheated, then it will start on September 18, and we should go out on the street immediately,” the reporter continues. According to him, we must also take into account that the supply lines (and therefore the supply of factories and shops) will be cut off. “They want to cause this crisis to install their new system.” “When it gets to the point where they start using the military to isolate cities and towns, we have to resist,” he continues. “The freedom to travel will be completely curtailed. You can neither go in nor out.” One of the politicians is said to have said that it is done knowingly in industrial areas, so that nothing more can be produced. “The employees will then become unemployed. “. This means they want to cause this crisis to install their new (communist) system. “” We’ll see if they lied to me … People, go down to the street and stand up. I will not let my freedom be taken away from me. If the military thinks they have to close our cities and build roadblocks to prevent me from leaving, then I’ll resist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *