Invitation til medierne: Politiken, Berlingske Tidende, Jyllandsposten, DR

Kære Medier,

Vi er rystede over jeres manglende information omkring WHO´s, uhyggelige planlagte ”øvelse”, som I kan læse om på side 10 i dette dokument:

https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf

Nu siger I nok, at vores regeringer aldrig kunne finde på at lave terror imod sin egen befolkning, også kaldet falske flag, men så googler I bare:

Operation Northwoods,

Uss Liberty

Gulf of Tonkin

Operation Gladio

”Kuvøse babyer” i den første Golfkrig.

Vi ved godt, den er lang, men vi vil i høj grad anbefale jer at læse hele rapporten fra WHO, hvor der står om en ”lethal” (altså en meget DØDELIG) virus som man forudser i september 2020.

John Hopkins University, som opstiller scenarier for fremtidens pandemier, har åbenbart fået så mange spørgsmål om deres scenarier for den dødelige virus i september, at de har set sig nødsaget til at skrive følgende på deres hjemmeside:

Statement about nCoV and our pandemic exercise

In October 2019, the Johns Hopkins Center for Health Security hosted a pandemic tabletop exercise called Event 201 with partners, the World Economic Forum and the Bill & Melinda Gates Foundation. Recently, the Center for Health Security has received questions about whether that pandemic exercise predicted the current novel coronavirus outbreak in China. To be clear, the Center for Health Security and partners did not make a prediction during our tabletop exercise. For the scenario, we modeled a fictional coronavirus pandemic, but we explicitly stated that it was not a prediction. Instead, the exercise served to highlight preparedness and response challenges that would likely arise in a very severe pandemic. We are not now predicting that the nCoV-2019 outbreak will kill 65 million people. Although our tabletop exercise included a mock novel coronavirus, the inputs we used for modeling the potential impact of that fictional virus are not similar to nCoV-2019.

Desværre, man føler sig ikke helt beroliget.

Og slet ikke efter at have læst Rockefeller Foundation operation lockstep fra deres annual report af 2010, som nu, naturligvis er fjernet af facebook faktatjekkere:

Dette uhyggelige manuskript er vi nu hovedpersoner i, vi ser hvordan agendaen følges helt præcis – og vi hypes til, alle at længes efter og håbe på en vaccine. Vi får at vide, at vi ikke kan vende tilbage til normale tilstande uden en vaccine. Det er så en vaccine, som man nu har lovhjemmel til at tvinge ind i alle danskere også mod deres vilje. Man har fjernet krav om ansvar for vaccineproducenten og man har tilladt genmanipuleret materiale i den. Man har fjernet pligten til at oplyse indholdet i vaccinen. Hvordan er vi kommet så langt ud, at andre kan bestemme over ens krop?

Vi savner, at medierne skriver om de modbydelige hastelove, som lynhurtigt blev indført ad bagdøren, mens alle kun skulle tænke på coronaen.

Vi efterlyser også mediernes fokus på de store afsløringer i USA af handel med mennesker og det uhyggelige ord, som I selv kan google: Adrenachrome. Hvornår bliver det omtalt i medierne? Det er da fuldstændig rystende, at disse ting sker fuldstændig uden mediernes bevågenhed. Men vild med dans er måske vigtigere?

Smittetallet er pr. 13.8.2020: 13 personer indlagt, heraf 1 på intensiv. Alligevel fremkommer der nu et ensidigt, diktatorisk krav om at bære masker, som er benzin på hadbålet, hvor mennesker nu bliver spillet ud mod hinanden. Somaliere, Svenskere, folk der tillader sig at rejse udenlands, slagteriarbejdere, unge mennesker, der spiller musik om aftenen og folk over 1,82 er personer, vi indtil nu skal hade. Hvad bliver det næste? Folk, som vil skade andre ved ikke at bære mundbind? Borgerkrigen lurer lige om hjørnet, når befolkningen bliver hidset op imod hinanden i skræk og rædsel. Bemærk, at Sundhedsstyrelsen på deres hjemmeside udtrykkeligt nævner, at mundbind SKAL fjernes, hvis bæreren får svære gener og ubehag af at bære det. Det savner vi, at medierne oplyser om.

Medierne fører an i dette cirkus, I kan personligt være med til at forhindre en borgerkrig ved at holde jer til fakta i stedet for at piske en stemning af had op. Vi ser frem til at møde jer på mandag, hvor vi kommer vi jeres adresse for at bede om svar på disse spørgsmål.

Med venlig hilsen

Lene Bang og Pia Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *