Brev til Mette Frederiksen om niqab

Kære Mette Frederiksen,

Det er rystende og uforståeligt, at du vil vise dig med niqab. Niqab symboliserer underkastelse og slaveri. Man bliver gjort tavs, ens mund bliver lukket, ens helbred forringes efter bare få åndedrag. Alligevel vælger du, at gøre dig selv tavs, at lukke din egen mund og få dit helbred forringet samtidig med, at du som forbillede for befolkningen mere eller mindre bevist ”opdrager” os alle til at vi nu skal synes, at noget så vanvittigt, pludselig skal være normalt, ja måske endda fornuftigt.

Der blev indført maskeforbud i Danmark, da vi havde diskussionen om de stakkels undertrykte kvinder, som skulle bære niqab. Det ville vi ikke finde os i i Danmark. Med niqab på, indånder man kuldioxid og andre giftstoffer, som man lige har udåndet, og som kroppen gerne vil af med. Retten til at trække vejret frit, og på den måde holde sig sund, må være den mest grundlæggende menneskeret. At fratage andre retten til at trække vejret frit og derved gøre dem syge og svage, fordi de bliver forgiftede, er en kriminel handling.

Nu vil du helt sikkert henvise til en anden myndighed og sige, at du bare retter dig efter ”myndighedernes anbefalinger”, men den går bare ikke. Du må selv påtage dig ansvaret, for det er dit ansvar at vore børn skal vokse op i en verden, hvor vi skal skule mistænksomt til hinanden, gemme os bag en niqab, gøres syge og tavse i coronaens hellige navn. Vi foreslår, at du grundigt overvejer hvilken verden, du som menneske ønsker. Men HOV, det har du jo allerede gjort:. Den 6. oktober 2017 havde Socialdemokratiet en anden holdning, hvor du udtalte følgende fra talerstolen ved folketingets åbningsdebat:

Vi er klar til at forbyde burkaen, hvis det er det, der skal til, sagde Mette Frederiksen.

Ifølge Wammen er antallet underordnet, det hander om princippet:

Burka og niqab er ikke den største udfordring, vi står med i Danmark, men det er principielt meget vigtigt, at vi ikke tillader, at kvinder udsættes for undertrykkelse og systematisk social kontrol, siger han.

Vi havde aldrig troet, at det blev nødvendigt med Socialdemokratiet ved roret at holde en demonstration mod mundbind, men det er vi åbenbart nødt til. Den finder sted på torsdag den 30.7.2020 om eftermiddagen på Thorvaldsens Plads, og vi vil gerne bede om et møde med dig omkring disse emner kl. ca. 14.30.

Med venlig hilsen,

Lene Bang og Pia Andersen, m.fl.

Ps. Der også en 3-4 andre ting, vi gerne vil spørge dig om ved samme lejlighed: Hastelovene, hvor vores personlige frihedsrettigheder i den grad er sat overstyr og hvor personer med en dommerkendelse i hånden nu må tiltvinge sig adgang til ens hjem, overfalde en og tvangsvaccinere en. Som taget ud af en gyserfilm. Samt alle de andre overskridelser af vore demokratiske rettigheder. Retten til at forsamle sig, ytringsfriheden, retten til ens eget hjem og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *