Svar på indlæg fra TV2 om konspirationsteorier.

Kære Silvie Ulrikke Østebo,

I forbindelse med dit opslag på TV2 news om konspirationsteorier, vil jeg gerne spørge dig, hvorfor du synes, at det er OK at blokere for indlæg om pædofili, satanisme og deep state. Har vi ikke ytringsfrihed her i Danmark?

Når du taler nedladende om de store afsløringer af pædofiliringe, som har fundet sted her på det sidste, så forsvarer du de pædofile, og tager deres parti. Imod børnene. Har du overhovedet undersøgt, hvad det er, du nedgør? Hvordan kan det være en god ting, at stoppe den vigtige information, som man kunne forvente af et seriøst medie, omkring pædofili. Det skal da ud til befolkningen, som har krav på at vide, hvad der sker. Hvordan kan du vide, at folk, som er modstandere af pædofili er højreorienterede? Det handler om overgreb på små børn og ikke en politisk stillingtagen.

Jeg vil opfordre dig til at sætte dig ind i alle de ting der sker, og ikke hovedløst bakke op om bogbrænding på internettet, hvor kun ensrettede meninger bestemt af medicinalindustrien må komme frem på bekostning af alle menneskers sundhed. Ellers har vi diktatur. Hvis du skal rapportere om Q, som ingen rigtig ved hvem er, så kunne du måske gøre det på en objektiv måde. En person ved navn Kevin Shakir, vært på radio Loud skal nu åbenbart bruges som sandhedsvidne til at godtgøre en massiv nedlukning af information på internettet, som går imod en bestemt agenda. Det kan vist ikke kaldes ytringsfrihed.

Med venlig hilsen

Lene Bang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *