Brev til Disney, København om masker

Protest mod Disneys masketvang.

Det ser ud til, at coronaen har sat alle normalitetsbegreber ud af spil, og åbnet en ladeport for udokumenterede coronatiltag, som tvinges ned over hele verdens befolkning. Det sidste nye i Danmark er masketvang i Disneybutikken, på trods af, at vi har forbud mod masker i Danmark. I tilbyder også masker med Disneymotiver til børn, og donererer masker til ulandene. Føj. Skal vores kære børn ikke have lov til at trække vejret frit?

At bære maske er sundhedsskadeligt, da det aldrig har været meningen, at man skulle indånde den samme luft, som man udånder. Vi er ellers meget opmærksomme på CO2 i Danmark, dog skal vi nu alle påduttes, at få det lige ind i næsen. Mennesker bliver syge af maskerne, da de nedsætter iltniveauet i kroppen og øger CO2 niveauet. Det gør, at man ånder hurtigere/hyppigere og længere ned i lungerne, men med lavere ilt. Dette medfører åndedrætsproblemer, åndenød, hovedpine, svimmelhed. Hvis man er i nærheden af virus, trækker man det nu langt ned i lungerne mange gange og masken skaber et fugtigt og lunt miljø, som virus trives under. Så har du en farlig cocktail for mange infektioner herunder også svamp. Du tvinges til at indånde din egen luft, som jo kan indeholde virus og bakterier.

Lave iltniveauer øger infektionsmulighederne og agressiviteten både for covid 19, men også kræftceller.

Dette vanvittige og dybt skadelige tiltag, skal man nu påtvinges for at komme ind i jeres butik.

Tænk at I, som laver ting til børn, vil påtage jer det ansvar, at gennemtvinge dette tyranni. I kan forvente en demonstration, for vi er mange, som ikke vil finde os i dette modbydelige krav. Vi foreslår, at I omgående ophæver dette krav, og tillader jeres kunder at trække vejret normalt igen.

Med venlig hilsen

Lene Bang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *