Brev til Bjarne Hastrup, Ældresagen

Pia Andersen16.42 (for 5 minutter siden)
til bjarne.hastrup@aeldresagen.dk

Kære Bjarne Hastrup

Jeg er et menigt medlem af Ældresagen og takker for Sagens passen på de ældre.

Jeg er dog forbløffet over at se dig på Face Book, som lakaj for Magnus Heuniche, presse på for at vi ældre skal skynde os til lægen, så vi kan få et skud vaccine imod en måske kommende farlig influenza  og forhindre, at vi dør af endnu farligere sygdomme som blodforgiftning og meningitis. Sidstnævnte er der under 40 tilfælde af om året, og det er sjældent ældre mennesker, der er bærere af denne bakterie.

Kun 30% af alle lungebetændelser skyldes Pneumokokker-bakterien, og vaccinen herfor kan muligvis anvendes, men der findes ingen sikker dokumentation for, at vaccinen kan mindske lungebetændelse forårsaget af PPV. Det er jo også alment kendt, at der findes 90 forskellige typer, at den ændres fra år til år.

Så jeg synes, du er med til at opildne en unødvendig frygt blandt os ældre, og det kan du ikke være bekendt.

Nu har jeg en forventning om, at du maner til besindelse, at du medgiver, at der under denne Corona – tid har været færre tilfælde af sygdom og død end ellers, og at angstniveauet har været ude af proportioner. I øvrigt er der jo ved al medicin risiko for bivirkninger, også af alvorlig karakter. http://xnet.dkma.dk/indlaegsseddel/PdfFileServlet?formulationid=926&lang=da

Det er også almen viden, at mange ældre rent faktisk dør af indtag af for megen og forkert medicin. Men det er en anden sag, som jeg vil anbefale ældresagen at dykke ned i..

Må jeg ikke også lige minde dig om, at Magnus Heuniche har brudt Grundloven og tilranet sig magt, så vi nu er meget tæt på at leve i et diktatur, på trods af  at min generation og dem før har knoklet for demokratiet. Så Heuniche er bestemt ikke en mand, man kan have tillid til.

Venlig hilsen

Pia Andersen

One Reply to “Brev til Bjarne Hastrup, Ældresagen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *