Politiet

Kære politibetjent,

Det er nu blevet fuldstændig uhørt at se større forsamlinger i det offentlige rum, og derfor vækker det også en vis opsigt når vi, fra partiet Jorden Frihed Kundskab, (JFK21) forsamler os for at demonstrere.

Vi har naturligvis altid søgt om tilladelse og fået den, da det står i bekendtgørelsen om forsamlingsforbud af 4.4.2020, kapitel 4, stk. 2, at den ikke gælder forsamlinger i et politisk eller meningsdannende øjemed. Vi er glade for politiet, fordi I beskytter vores forsamlingsfrihed, og på den måde står I vagt om demokratiet.

Ordet Frihed indgår i vores navn, og vi demonstrerer for vores egen, men også for din frihed. Du skal have frihed fra at skulle forsvare et system, der opsætter vanvittige og absurde love og regler. Du skal have frihed fra, at du og dine børn skal leve under et modbydeligt facistisk styre, som du skal tvinges til at håndhæve.

Alle de love, som er implementeret i ly af coronaen, begrænser vores frihed. Alene det, at man i Danmark taler om tvangsvaccinering, er et modbydeligt overgreb på den enkeltes ret til at bestemme over sit eget liv. Vi demonstrerer for, at du ikke skal deltage i at tvinge din familie og dine venner til at få en sprøjte imod deres vilje. Vi demonstrerer for, at du ikke skal agere Stasi overfor dine medmennesker, som bare vil være sammen og nyde solen i bestemte områder. Solen er den store helbreder, som slår virus ihjel på ingen tid.

Vi demonstrerer for, at du og dine børn kan leve i frihed, bevæge jer frit, sige hvad I mener, at dine børn kan få sig et ordentligt levebrød, en god bolig, leve på en jord med ren luft, rent vand, ren jord og politikere med rent mel i posen. Vi demonstrerer for en verden, hvor sundhedsskadelig stråling holdes på et absolut minimum og der forskes i og implementeres uskadelig teknologi.

Vi har en måler med til stråling, og vi måler gerne jeres tekniske udstyr for stråling når vi mødes. Stråling har mange sundhedsmæssige konsekvenser, det kan du læse om under Stop5gudrulning.dk .

Du er velkommen i vores parti, JFK21.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *