Mettes små cirkusheste

Mettes små cirkusheste

Hvornår bliver nok nok? Nu er det så dine egne børn, det skal gå ud over på grund af en historie om nogen der er blevet forkølede. Og selv nu, hvor det går hårdt ud over dine egne børn, bøjer du nakken for Mette og co. Mette ved ikke selv, om hendes tiltag virker, og alligevel tror du, at Mette bedre ved, hvad der er godt for dit eget barn, end du selv ved. Hvorfor giver du hende så meget magt?

Det har aldrig været sundt og naturligt at vaske og spritte huden mange gange om dagen. Hænderne tørrer ud og børnene bliver paranoide. Du bliver selv en skrap politimand overfor dine medmennesker, hvis de ikke lige danser efter Mettes pibe. Pludselig er den naturlige venlighed overfor dine medmennesker erstattet af mistænksomhed og kritik.

Men du finder dig i det. Hvor meget skal der til? Har tanken om oprør overhovedet rumsteret i din hjerne? Du bliver tyranniseret af din regering og du finder dig i det. Folk har parkeret den sunde fornuft og vi er blevet et slavefolk, som hopper med på de mest vanvittige historier, som får os til at ligne dresserede cirkusheste i sære, afgrænsede maneger. Stå med to meters afstand og vask hænderne hele tiden. Der må ikke være større forsamlinger. Du må ikke besøge din gamle bedstemor. Du skal blive hjemme. Lukkede toiletter i det offentlige rum sætter en begrænsning for, hvor længe du kan være væk hjemmefra. Din forretning – hele dit livsgrundlag, skal smadres. Modbydelige master etableres på skolens tag med tårnhøj stråling til følge. Din yndlingscafé skal være lukket, storcentre gå rabundus. Du skal ”testes” i hvide telte. Hvad er det de vil have? Er det dit DNA? Er testene sikre? Hvem garanterer for det? Mon dette handler om kontrol? HOLD NU OP. Havde man fortalt os i januar, at det ville blive sådan, var man blevet kaldt konspirationsteoretiker.

Kom nu til fornuft, dansker og kæmp for den verden, dine børn skal leve i. Vi elsker jo Olsen banden og deres sunde skepsis overfor autoriteter. Egon Olsen havde aldrig bøjet nakken.

Lene Bang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *