Tak for sex, Kåre Mølbach

Nu kan vi endelig have sex igen. Her har man gået og været afholdende i lange tider af frygt for corona politiet. Men jeg går ud fra, at der skal sprittes både før og efter. Skal vi sende en rapport med dokumentation? Rart at vide, at statan passer så godt på os, at vi slet ikke behøver at tænke selv.

Jeg kan ikke mindes, at partierne havde sexkontrol i deres partiprogram sidst der var valg, ligesom der er mange andre ting, jeg ikke kan mindes at have stemt på. Javist afgiver man sin stemme, hvis man stemmer, men nogle havde jeg ikke fantasi til at forestille mig at andre skulle blande sig i.

Hov, glemte I lige, at I er folkets tjenere, og ikke vores modbydelige kontrollører under påskud af en forkølelse.

Hov, glemte I lige, at vi har stemt jer ind fordi I skulle varetage vore interesser og ikke overtage hele vores personlige frihed og kaste den i armene på medicinal- og teleindustrien.

Hov, hvad med at udvise lidt respekt for jeres medmennesker (os) og blande jer udenom vores privatliv.

Jeg finder det i den grad grænseoverskridende, at nogen vil fortælle mig, om jeg må eller ikke må have sex. Her ville en undskyldning være på sin plads, men det er jo nok for meget at håbe på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *