Svar på Emilia van Hauens artikel i Jyllandsposten 14.3.2020

Endelig en avis, som tør trykke et lille pip, som går imod den medicinal-/teknologistyrede agenda. Endelig en person, der tør åbne munden om det fuldstændig vanvittige eksperiment med befolkningen, som øget stråling er og som får lov til at komme igennem med det i et trykt medie. Allerede nu er masser af mennesker syge af elektromagnetisk stråling, dem hører man ingenting om. Endelig en, som tør gå imod tele-/medicinalmastodonterne.

Reaktionen fra mange i denne tråd viser tydeligt hvor svært det er for mange, at være åbne for andre måder at se tingene på, og de bliver agressive og går i forsvarsposition. Mainstream medierne har allerede lykkedes med at få folk hypnotiseret til at mene, at alt er godt, på trods af, at det desværre ikke forholder sig sådan. Alt er i virkeligheden ikke godt – det er rigtig skidt. Emilia van Hauen nævner dommen i Italien hvor Roberto Romeo fik rettens ord for at hans hjernetumor skyldes brug af mobiltelefon. Et andet og særdeles vigtigt aspekt af denne dom er, at ICNIRP, en organisation, som sundhedsstyrelsen henviser til, når de siger god for 5G, og er den organisation, som fastsætter grænseværdier for stråling, fik rettens ord for ikke at være troværdige på grund af inhabilitet.

Hvor er vi så henne? Der er ingen grænseværdier i samfundet for stråling. Men der er sandelig grænseværdier inde i dit eget hoved. Derfor er det ufatteligt og uanstændigt, at alle partierne i Folketinget har givet grønt lys til at vi skal have endnu meget mere stråling ved at 5G kan udrulles henover hovederne på os borgere. Teleselskaberne har utroligt travlt med at opsætte disse modbydelige master allevegne, mens vi borgere bedes holde os fra gaden, fra at forsamles, mens vi skal tro, at alt er OK.

DET ER IKKE OK – DU KAN IKKE STOLE PÅ DEN DANSKE REGERING. DE HAR SOLGT OS TIL TELEINDUSTRIEN.

Den fremherskende mainstream agenda fremmer kun medicinalindustrien og latterliggør og forsøger at begrænse almindelig sund fornuft i forhold til at bruge naturlige metoder til at sikre sin egen sundhed. Alternativ behandling og gode råd om sund livsstil til bliver præsenteret som uvidenskabelig hokuspokus. Opslag om alternativ behandling bliver lukket ned på Facebook, på trods af, at gode råd om forebyggelse har holdt os sunde i mange, mange år. Der foregår en ensidig fremme af medicinalindustriens produkter. I gamle dage læste man til læge, nu læser man medicin. Det handler åbenbart ikke længere om at gøre folk raske, men om at afsætte medicinalindustriens produkter.

Mainstream hjernevasken fungerer nu så godt, at folk er lullet ind i en magelig forestilling om at alt, hvad regeringen finder på, er godt. Derfor hører man også, at nogle mener, at det er en god ting, at politiet kan bryde ind i dit hjem, overfalde dig og tvangsvaccinere dig. Uden så meget som at skulle dokumentere, hvad vaccinen indeholder. Der er også folk (mange) som nu synes, at ansigtsgenkendelse er en god ting, så man nemt kan fange ”forbrydere”. Vi har nu også vænnet os til at bruge elektronisk betaling i en sådan grad, at man let kan afskaffe kontanter, fordi det er let, og fordi de er ”urene” med hensyn til ”coronavirus”. Så ryger den sidste frihed, og alt kan kontrolleres. Du bliver statens marionet.

For bare kort tid siden, var dette et mareridtsscenarie, som kun hørte til i Hollywood gysere. Nu er det her, og folk synes bare, det er helt ok.

Tak til Jyllandsposten for at bringe Emilia van Hauens kloge og modige artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *