Svar på Sundhedsstyrelsens afvisning af den Italienske dom sendt 5.2.2020

Kære hr. Søren Brostrøm,

Tak for din mail ved hr. akademisk medarbejder, Anders Ravnsborg Beierholm, hvori I henviser til jeres egen hjemmeside om mobiltelefoni.

Vi har imidlertid fremsendt den Italienske dom, som fastslår, at stråling fra mobiltelefoni giver kræft. Samt at ICNIRP er inhabil. Dette er en dom, og derfor ikke et emne til diskussion. Denne dom er retsgyldig for hele 5G problematikken, og det at sidde den overhørig, burde ikke kunne forekomme i et retssamfund.

Dommen bør naturligvis tages til efterretning – stråling giver kræft – både i Italien og i Danmark.

Når dette nu er fastslået, er det uforståeligt og kriminelt, at i stadig fastholder det modsatte. Uforståeligt, fordi det også er jer selv og jeres familier, der udsættes for dette strålingsinferno, og kriminelt, fordi man ikke tager dommen til efterretning og retter sig efter den.

Med hensyn til at skrive til alle jeres medarbejdere, som I beder os undlade at gøre, så skriver vi til lige præcis dem vi har lyst til, og vi glæder os over at leve i et land, hvor ytringsfriheden er i højsædet. Desuden synes vi – åbenbart modsat jer – at det er vigtigt, at alle medarbejdere i Sundhedsstyrelsen ved, hvilket modbydeligt scenarie, de bakker op om, så de kan forholde sig til, om de stadig vil være en del af dette.

Med venlig hilsen
Lene Bang og Pia Andersen m.fl.

One Reply to “Svar på Sundhedsstyrelsens afvisning af den Italienske dom sendt 5.2.2020”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *