5G-stråling

Med udrulningen af 5G kommer du til at leve i verdenshistoriens største eksperiment på menneskeheden, sat i værk af vores politikere og teleindustrien.

Du er i dagligdagen, hvad enten du er hjemme, i skole eller på job, omgivet af ikke ioniserende stråling (mikrobølgestråling) fra computere, mobiltelefoner, tv – apparater, højtalere, ure, radioer – trådløse teknologier i det hele taget. Flere tusinde studier af internationale, uafhængige forskere har vist, at den tiltagende trådløse stråling medfører en lang række forskellige helbredsgener og livstruende sygdomme, fx nedsat koncentration, hovedpine, søvnproblemer, hjernekræft, påvirkning af hormon- og nervesystem samt blodkredsløbet, ændring af DNA´et, manglende fatalitet, alzheimers, angst m.m.

Du kan hverken se eller mærke denne stråling, faren er skjult. Men ikke ioniserende stråling kumulerer, det vil sige, at selv svage mikrobølger hober sig op i organismen. Russiske og østeuropæiske videnskabsfolk, der har forsket i dette siden 60´erne, mener at virkningen muligvis er uhelbredelig, hvis du udsættes for stråling i mere end to til seks år. Meget tyder på, de har ret, da der ingen hjælp er at hente for de danskere, der er blevet syge af stråling og som ikke længere kan færdes i samfundet, og som må leve i isolation på steder uden stråling, væk fra familie, venner og naboer.

Børnene

Fostre og børn er særligt udsatte, fordi de ikke er færdigudviklede. Alligevel udsættes dit barn allerede fra vuggestuen for den farlige stråling. Det fortsætter i børnehaven og nærmest eksploderer i skolen og på diverse uddannelsesinstitutioner, hvor der dagen lang arbejdes i et overdimensioneret trådløst it – miljø. Børn og mobiltelefoner er også en farlig cocktail, hvilket i høj grad underbygges af stigningen i hjernetumorer, søvnløshed, angst m.m. hos netop børn.

Grænseværdier for mobilstråling fra master

Folketingets politikere læner sig op ad Sundhedsstyrelsen, som læner sig op ad ICNIRP, en kommission nedsat af WHO. ICNIRP er en privat organisation med sæde i Tyskland, og selvom den har erklæret sig uafhængig, er det blevet afsløret, at flere af dens medlemmer har haft forbindelser til teleindustrien. Danmark har verdens højeste grænseværdi på 9.000.000 mikrowatt pr. kvadratmeter(µW/m2), hvilket set i forhold til menneskets elektromagnetiske egen stråling, som svinger med Jordens 7,83Hz, er enormt højt. Andre lande har valgt væsentligt lavere grænseværdier, fx Italien 1000µW/m2.. Dertil kommer, at ICNIRP går ud fra kort tids eksponering, 6 min. for mobiltelefoner, hvilket på ingen måde holder stik, vi er i dag eksponerede 24 / 7.

Mikrobølger

Måske har du en mikrobølgeovn, hvor du tilbereder din mad? Mikrobølgeovne fungerer i området 2,5GHz (svarende til 2.500.000.000 Hertz), 5G som lige nu testets i enkelte kommuner, kører på 3,5GHz, men er foreløbig planlagt til at øges optil 26 GHz og 100 GHz. Det er ikke kun os mennesker, der tager skade af de høje svingningstal, det gør dyr og planter også. Vi har i en rum tid fx kunne observere, at mængden af insekter er svundet med 70 – 80 %, hvor mange bier har du set de sidste par år?

Når teleindustrien påstår, at 5G er en videreudvikling af mobilnettet, er det ikke sandt. 5G er et mikrobølgevåben udviklet af det amerikanske militær, et direct energy weapon, der kan skade mennesker, dyr og planter. Samtidig er det et overvågningssystem, som vi jo kender fra Kina, hvor overvågningen bl.a. bruges til at straffe borgere, der begår fejl og belønne dem, der retter ind – et diktatur, som ingen borgere i Danmark kan være interesseret i at efterligne. 5G hører da også ind under Forsvarsministeriet efterretningstjeneste.

Vores politikere har ved indførslen af 5G bag ryggen på os borgere, overtrådt konventioner og menneskerettigheder samt overhørt anbefalinger fra videnskaben, Det Europæiske miljøagentur, Europarlamentet og Europarådet. Derfor har en gruppe danskere startet en landsindsamling for at føre et sagsanlæg imod Folketinget, idet det er samtlige politiske partier, der har vedtaget udrulningen af 5G. Se www.landsindsamlingenmod5g.org

Hvad kan du selv gøre?

  • Først og fremmest bør du blive aktiv i de grupper, der kæmper kampen imod 5G. Det er der kun ét politisk parti, der gør – JORDEN FRIHED KUNDSKAB. Du kan melde dig under fanerne på www.jfk21.dk
  • Facebook gruppen: Stop 5G udrulning i Danmark.
  • www.landsindsamlingenmod5g.org
  • Køb aldrig 5G-produkter
  • Brug mobilen så lidt som muligt, send sms´er i stedet.
  • Brug fastnettelefon og internet via kabler.
  • Smid trådløs internet(WI-FI) og den trådløse telefon ud. Erstat med kabel– og ledningsbaserede alternativer.
  • Protester mod planlagte mobilmaster nær din bolig. Foruden sundhedsfare kan huse falde i værdi eller blive svære at sælge.
  • Kontakt politikere – også i dit nærområde – og medier. Forlang, at de tager truslen mod folkesundheden alvorligt.

Her kan du finde yderligere information:

www.landsindsamlingenmod5g.org

www.ehsf.dk

www.piaogleneredderverden.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *