5G – Korthuset vælter

Med dommen af 13. januar 2020 i Torino, Italien, hvor forbindelsen mellem en hjernetumor og brugen af en mobiltelefon stadfæstes, og hvor ICNIRP`s manglende troværdighed slås fast af Retten vælter 5G-korthuset.

Det fastslås, at ICNIRP`s tætte forbindelse til teleindustrien, gør dem mindre troværdige end uafhængige videnskabsfolk, og man kan derfor ikke tillæge ICNIRP`s anbefalinger i forbindelse med udrulningen af 5G nogen værdi. Du kan ikke både være i lommen på teleindustrien, og samtidig optræde som uafhængig rådgiver, for der er en interessekonflikt.

Der er nu dom for, at ICNIRP ikke længere kan benyttes som en god, uafhængig instans, når man skal forsvare 5G. Hvem skal Sundhedsstyrelsen og Energistyrelsen (som henviser til hinanden) så henvise til? Tilbage er der så de to, bevisligt teleindustribetalte forskere Gert Frølund Pedersen og Christoffer Johansen. Efter dommen i Torino står det klart, at personer betalt af teleindustrien ikke er uafhængige, og derfor ikke kan benyttes som uvildige rådgivere.

Så falder korthuset. Meget passende lige optil den store, internationale 5G-dag den 25. januar. Enhver vil nu kunne se, at 5G-tårnene står på et meget tyndt lovgrundlag, som ikke kan bære.

Denne dom skaber præcendens overalt i verden. For overalt henviser man til ICNIRP. Enhver, som stadig forsvarer udrulningen af 5G er nu i ond tro, og ansvarlig. Men hvem, ved sine fulde fem kan dog forsvare en teknologi, som der nu er bevis for, kan gøre os syge.

Vi 5G-modstandere forventer nu, at alle ansvarlige – i stedet for at henvise til den ene og den anden – selv går ud i offentligheden og undsiger 5G, og selv tager ansvaret på sig for at få fjernet denne, bevisligt skadelige teknologi fra jordens overflade.

Der er planlagt et sagsanlæg mod staten. Det ville være så meget nemmere, hvis alle involverede parter selv gik ud og undsage 5G. Med dommen i Torino kan der ikke herske tvivl om, hvem der vinder denne retssag.

Vi ser frem til, at 5G omgående fjernes fra jordens overflade, og borgerne får en undskyldning for denne trussel på liv og helbred, samt at de ansvarlige stilles til regnskab.

Med venlig hilsen
Lene Bang og Pia Andersen

2 Replies to “5G – Korthuset vælter”

  1. Stærke ord – og absolut stof til eftertanke !! Det er på tide at befolkningen får ordentlig og reel information, som ikke er styret af økonomiske – eller magt-interesser.

  2. Så enig med jer Pia og Lene!
    Tak for i tager arbejdshandsker på og inspirer os alle sammen i at gøre hvad vi kan og mere for at rede det eneste verden vi har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *