5G – stråling dokumentation Læserbrev fra os bragt den 26. 12.2019 i Det Grønne Område, som svar på Jakob Willer fra Teleindustriens brev, hvor han antyder, at vi bringer misinformation.

Hvem har patent på sandheden om 5G?

Når det er Teleindustrien ved hr. direktør Jakob Willer, som bestemmer hvad der er misinformation og hvad der er sandhed omkring 5G, kan vi naturligvis føle os heelt rolige. Teleindustrien tænker naturligvis først og fremmest på befolkningens ve og vel og så absolut ikke på ussel mammon.

Hvor upassende er det så ikke, når borgere sætter spørgsmålstegn ved 5G og søger uvildig, ikke industribetalt viden og information på de utallige STOP 5G sider, der ligger på internettet, hvoraf det fremgår, at 5G er et microbølgevåben, DEW (Direct Energy Weapon), som kan påføre mennesker fysisk skade. Ved den nyligt afholdte 5G demonstration fortalte John Kitson om, hvordan det var lykkedes at slippe for 5G i hans hjemby Totnes i England og Mark Steele, våbenekspert om, hvorfor 5G er et våben. Du kan se disse to på internettet. På dansk kan du se Dan Johannesson fortælle om 5G. 5G kan også benyttes til den totale overvågning. Du synes måske overvågning er OK, hvis du ikke laver noget, du ikke må, eller hvis du forventer, at den som overvåger dig, er en kærlig mor, som kun vil dig det godt. Men når ens naturlige bekymring for 5G nu pludselig får prædikatet misinformation, så begynder det at stramme for ytringsfriheden. Vi ser hvordan det går til i Kina, hvor ansigtsgenkendelse og fuld kontrol af befolkningen, gør det umuligt at have en kritisk holdning til noget som helst. Her i Danmark sætter vi en ære i at alle skal kunne tænke og udtale sig frit. Det skulle vi gerne kunne blive ved med, selvom man modsiger industriens interesser.

Når teleindustrien er så 100% sikker på at 5G er helt og aldeles ufarlig, så må vi gå ud fra, at man naturligvis også er forsikret mod eventuelle skader forårsaget af stråling fra jeres produkter. Vi mangler stadig at få at vide, hvilket forsikringsselskab, vi skal henvende os til hvis/når vi alligevel skulle gå hen og blive syge.

Vi bliver beroliget med, at man holder sig indenfor de foreskrevne grænseværdier. I Danmark har vi verdens højeste grænseværdier 9.000.000 Mhz set i forhold til menneskets egen elektromagnetiske stråling, som svinger med jordens 7,83Hz.

I har glemt at spørge os borgere, om vi har stor interesse i selvkørende biler eller at vores køleskab skal fortælle os, hvornår vi skal købe ind. Vi tror ikke på, at implementeringen af denne teknologi på nogen måde skaber flere arbejdspladser, tværtimod på, at mange varme hænder vil blive erstattet af robotlignende maskiner. Vi ønsker hverken bedre eller hurtigere teletjenester, hvis dette betyder en forringelse af vore levevilkår.

I forbindelse med den kommende retssag mod staten, kan man læse advokat Christian F. Jensens responsum, som ligger på www.landsindsamlingen mod 5G.org.

Med venlig hilsen

Lene Bang, Frem 23, 2800, Kgs. Lyngby
Pia Andersen, Møllevej 10B, 2800, Kgs. Lyngby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *