5G – stråling Brev til alle landets borgmestre fra Lene Bang og Pia Andersen,

Man må formode, at en borgmester er en person, som magter at varetage borgernes interesser. Hvis fornemmeste opgave må være, at være som en kærlig mor/far og en ydmyg tjener for folket. Folket består af levende mennesker, som er bløde og sarte og som nemt kan gå i stykker. Folkets ve og vel må være borgmesterens kærneinteresse.

Når alle så er sunde og raske, kan man begynde at tænke på, hvor pengene skal komme fra. Her står Teleindustrien på spring med dejlige penge for ret til at opsætte 5G master i din kommune. Master til 5G, hvis helbredsmæssige konsekvenser, man ikke kan forsikre sig imod. 5G som vi allerede fra udlandet ser, hvordan skader bibestanden, natur og gør mennesker syge og slår den ihjel.

Kunne du, som borgmester, finde på rask væk at tillade disse master og denne stråling blan

Der foreligger massiv eviddt de borgere, hvis helbred det er din fornemmeste pligt at tage vare på, uden først at tage borgerne med på råd.

Har du, uden at fortælle om det, indgået en økonomisk alliance med teleindustrien, hvor deres interesser sættes om over dem, hvis interesser det er din højeste pligt at varetage

Der foreligger massiv evidens for at 5G er et mikrobølgevåben, skabt til at kontrollere os og med potentiale til at slå ihjel.

Gå ind på www.landsindsamlingenmo5G.org og sæt dig ind i sagerne.

Når du så først:

1. har nægtet, at dette kan være rigtigt.
2. har undersøgt sagerne, og er kommet frem til, at der er sandhed i det.
3. har erkendt tingenes tilstand, så er det tid til at:

1. erkende at du tog fejl,
2. erkende det i fuld offentlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *