Kære borgmester. Dette brev har vi sendt til alle borgmestre i hele Danmark. Vi håber, de tænker over det, for endnu er der ikke mange, som har tænkt færdigt og svaret.

Kære Borgmester,

Man må formode, at en borgmester er en person, som magter og ønsker at varetage borgernes interesser. Hvis fornemmeste opgave det må være, at være som en kærlig mor eller far/ydmyg tjener for sit folk.

Folket består af levende mennesker, som er bløde og sarte og som nemt kan gå i stykker og derfor skal behandles med respekt og blidhed, og dette må naturligvis være borgmesterens kærneopgave. Når alle så er sunde og raske, kan man begynde at tænke på, hvor pengene skal komme fra.

Her står teleindustrien på spring med mange dejlige penge, for at du skal give dem tilladelse til at opsætte 5G master i din kommune. Master til 5G, hvis helbredsmæssige konsekvenser, man ikke kan forsikre sig imod. 5G, som vi allerede fra udlandet ser,  hvordan skader bibestanden og naturen og gør mennesker syge og slår dem ihjel.
Kunne du, som borgmester, finde på, rask væk at tillade disse master og denne stråling blandt de borgere, hvis helbred det er din pligt, at tage vare på, uden først at tage borgerne med på råd.

Har du, uden at fortælle nogen om det, indgået en udemokratisk, økonomisk alliance med teleindustrien, hvor deres interesser sættes over dem,  hvis interesser det er din højeste pligt at varetage. Der foreligger massiv evidens for, at 5G er et mikrobølgevåben, skabt til at kontrollere os, og med potentiale til at slå os ihjel. Gå ind og se på www.landsindsamlingenmod5G.org, som er et sagsanlæg mod staten, og sæt dig ind i sagerne. Når du så først:

1. Har nægtet at dette kan være rigtigt.
2. Har undersøgt sagerne og kommet frem til, at der er sandhed i det.
3. Har erkendt tingenes tilstand,
så er det tid for dig til at:
1. Erkende, at du tog fejl.
2. Erkende det i fuld offentlighed og undskylde overfor befolkningen.
3. Gøre skaden god igen ved straks at foranledige, at dette modbydelige isenkram straks tages ned og teleindustrien stilles til regnskab for den skræk og ulejlighed, den har påført befolkningen.

Vi er mange, der forventer ansvarlighed fra din side, selvom du naturligvis vil blive mødt af modstand fra teleindustriens side. En borgmester skal kunne tåle modstand når det gælder om at beskytte borgerne. En borgmester og en borgmesters familie går heller ikke fri fra 5Gs påvirkning. En borgmester og borgmesterens familie kan også få hovedpine, søvnløshed, tinnitus etc. etc. Pengene skal nok komme alligevel, for raske folk er arbejdsomme og betaler skat med glæde, så længe skattefar ikke snyder os. Men det er en anden historie.
Vi venter på et svar.

Med venlig hilsen,

Pia Andersen og Lene Bang

3 Replies to “Kære borgmester. Dette brev har vi sendt til alle borgmestre i hele Danmark. Vi håber, de tænker over det, for endnu er der ikke mange, som har tænkt færdigt og svaret.”

  1. Lige en lille note.
    Brevet er også sendt til samtlige kommunalbestyrelsesmedlemmer i Rødovre kommune.
    Kh
    Zenia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *