Stråling er farlig for naturen En hyggelig hilsen til Danmarks Naturfredningsforening, sendt til alle 65 medarbejdere den 13.12.2019,

 

Den grønne agenda:

Tak fordi I passer på naturen MEN…..

Grønt er den hotteste modefarve lige nu. Partierne kæmper om hvem som kan præstere den grønneste grønhed – intet kan blive grønt nok. Bare noget er grønt, så er det godt. Selvfølgelig skal vi passe på planeten, og plastik skulle for længst have været udfaset. Hvor svært kan det også være at forstå, at vi ikke vil have gift i vand, mad og luft, og så bare få stoppet det svineri.

Men hvad er egentlig den grønne agenda? Den grønne agenda handler om, at jordens befolkning skal nedbringes i antal. Derfor hjernevaskes vi til at sige: Der er også for mange mennesker. Vi har overbefolkning. Det må vi gøre noget ved, så vi ikke udpiner jorden.

Det lyder som den vildeste konspirationsteori, men vi ser allerede uhyggelige tiltag i den retning: Udrulningen af 5G mikrobølgevåbnet samtidig over hele verden. 5G modstand er det vigtigste tiltag overhovedet lige nu. Meget mere vigtig end nogen af jeres øvrige (i øvrigt udmærkede) mærkesager. 5G kan slå dig ihjel men spare din nabo, da det kan ramme dig direkte.

Selve tanken om at udrydde store folkemængder er os dybt fremmed. Vi er vant til at have tillid til myndighederne og til hinanden. Vi stræber efter en tryg verden, hvor venlighed og ønsket om, at alle skal trives, er en selvfølgelighed. Derfor forstår vi heller ikke, når nogen vil os det ondt, og derfor er vi et let bytte for et snigende angreb.

Man får at vide, at noget er godt/grønt, men i virkeligheden er det ondt/sort.
5G masterne, som er rejst over hele jorden præsenteres som grønne, fordi vores verden bliver så SMART, at Artificial Intelligence kan overtage så mange besværlige gøremål fra mennesker. Robotter kan udføre kedeligt, ensformigt arbejde og derved erstatte chauffører, samlebåndsarbejde, ældrepleje og masser af andre ting, nyttige som unyttige. Og så får vi at vide, at vi kan få meget bedre internetdækning. Samtidig har Elon Musk annonceret, at han vil sende et hav af mikrobølgesatellitter i kredsløb omkring jorden, så du bliver bestrålet konstant og ikke bare kan gå ud og gemme dig i skoven.

Smartmeters, som præsenteres som grøn infrastruktør, så vi kan blive bedre til at planlægge vores elforbrug, men som i virkeligheden kan aktiveres af 5G stråling og starte brande, som vi har set det i Californien.

Geoengineering, hvor fly udsprøjter lithium, barium og aluminium med mere over os, præsenteres som klimavenligt, for at forhindre global opvarmning, men er i virkeligheden med til at gøre os, og naturen syge ved at lukke af for solen, og få os til at mistrives.

Vacciner med modbydeligt indhold af kræftfremkaldende stoffer, så du slipper for en sygedag og kan passe dit arbejde, men som i virkeligheden gør dig syg eller slår dig ihjel. Disse vacciner bliver mere eller mindre tvunget ind i vores børn – i mange lande er de obligatoriske, og du kan få straf for at nægte.

Alle disse ”grønne” tiltag er i virkeligheden med til at udrydde dig og din familie. Mange mennesker er allerede syge af overdreven stråling. De får hovedpine, stress, kræft og mange andre uhyggelige sygdomme. Dyrene tåler heller ikke stråling, masser af insekter er forsvundet, og bierne mister retningssansen og kan ikke finde hjem.

Vi er heldigvis mange, som er ved at vågne op, og som arbejder for at udbrede  kendskabet til disse uhyrligheder, og der er nu startet en retssag imod staten, hvor alle partier i folketinget har solgt os til grillfabrikanterne (teleindustrien) på trods af, at 240 internationale, uafhængige forskere har appelleret til, at 5G ikke rulles ud. Se www.Landsindsamlingenmod5G.org.

Vi er forundrede over, at Danmarks Naturfredningsforening ikke har fokus på stråling, og vi håber, at I også snart vil vågne op, sætte jer ordentligt ind i sagerne og undersøge hvilket kæmpe overgreb på vores jord, som er ved at ske bag ryggen på os.

Når I derefter først har nægtet at tingene forholder sig sådan, derefter undersøgt sagen og sluttelig fattet omfanget af dette bedrag, vil vi foreslå, at I melder klart ud til jeres medlemmer og omverdenen, at Danmarks Naturfredningsforening naturligvis tager stærkt afstand fra 5G og på alle måder vil modvirke, at denne modbydelige teknologi implementeres i Danmark.

Når du mærker modstanden, spørg da dig selv, hvorfor der bliver ydet modstand. Nogen har interesse I, at du ikke skal følge din samvittighed og kræve 5G masterne ned. Når du mærker modstanden, må du træffe et valg. Går du med på 5G eller går du imod? Du kan ikke bare afvente, at andre skal tage ansvaret. Det er dit, personlige ansvar. Hvad vil du sige til dine børn, hvis du ikke reagerede i dette kritiske øjeblik, inden vi alle bliver overtaget af facismen?

Alle master skal ned, teleindustrien vil gøre alt for at kæmpe imod, men I har mange medlemmer, som har hjertet på det rette sted, og I er en stærk organisation. Mærk i dit hjerte, følg din samvittighed og gør noget godt for jorden, dyrene og menneskene.

NED MED 5G.

Med venlig hilsen
Lene Bang og Pia Andersen

4 Replies to “Stråling er farlig for naturen En hyggelig hilsen til Danmarks Naturfredningsforening, sendt til alle 65 medarbejdere den 13.12.2019,”

 1. Long time supporter, and thought I’d drop a comment.

  Your wordpress site is very sleek – hope you don’t mind me asking what theme you’re using?
  (and don’t mind if I steal it? :P)

  I just launched my site –also built in wordpress
  like yours– but the theme slows (!) the site down quite a bit.

  In case you have a minute, you can find it by searching for “royal cbd”
  on Google (would appreciate any feedback) – it’s still in the works.

  Keep up the good work– and hope you all take care of yourself during the coronavirus scare!

 2. Lad os i stedet dyrke et hojt udviklet kulturlandbrug pa landbrugsarealerne og reservere andre arealer til naturens frie udfoldelse. Ideen om at blande natur og landbrug sammen giver bade darlig natur og darlig landbrugsproduktion! Resultatet er sultne maver” Man kan ikke brodfode verdens alt for store befolkning med svin, produceret i Danmark pa baggrund af importeret sojaprotein fra regnskovene i syd-amerika.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *