God morgen – ja, det er dig, vi taler til. Du er bedre end du tror og du kan gøre en kæmpe forskel. Hvis du sover i demokratiet, vågner du op i facismen.

Du tror måske ikke, du kan gøre noget. Her i Danmark gælder janteloven. Du skal ikke tro, du er noget. Den har vi fået ind lige siden barndommen, og den sidder godt og grundigt fast i os danskere. Vi stoler også på, at myndighederne selvfølgelig vil os det bedste, og at vi i Danmark er det lykkeligste folk i hele verden.

Dog er folk så småt ved at vågne op og erkende, at alting ikke er, som det skal være. Vore politikere går imod os og sælger vores fælles “guld” til spotpris til udenlandske spekulanter. De stjæler vores penge og forærer dem til udenlandske svindlere, og de bliver ved, på trods af advarsler. De lader endda fremmede om at fremstille vore penge, hvilket koster dig kassen hver måned.  De tillader gift i vand, mad og luft. De sælger vores sundhed til medicinalindustrien og teleindustrien, så vi kan blive pumpet med deres “sunde” produkter med diverse bivirkninger, samt teleindustriens “strålende” isenkram. De sender os i krig, selvom ingen har angrebet vores land, og krigene bevisligt er startet på et falsk grundlag. Danskere er døde på grund af en løgn. Ingen bliver stillet til regnskab.

Vi finder os åbenbart i det. Hvorfor? Danskerne er bedøvet af pseudonyheder og overfladisk underholdning, og har for travlt med at skaffe sig en beskeden indkomst til at få hverdagen til at løbe rundt. Derfor orker man ikke at prøve at ændre noget – det er alt for besværligt og desuden er det helt sikkert omsonst. Men hvis der havde været indbrud i dit hus, og en tyv havde stjålet din fine lampe, så kan det nok være, at du ville melde det til politiet, og at hele historien ville få stor spalteplads i lokalpressen. 

Vi håber, at rigtig mange vil forstå, at vi, der er vrede, må stå sammen, så kan vi gå imod uretfærdigheden. Det er dit job at gøre det. Børnene vil spørge dig, hvorfor du lod det ske, hvis du ikke tager hænderne op af lommerne nu.  De skal leve i det samfund, som du ikke får rettet op på. 

I vores parti JFK21 inspirerer vi hinanden til kamp mod ufriheden og facismen. Vi har udviklet en særlig følsomhed overfor uretfærdigheder og stramning af vores frihed. Vi siger fra, lige med det samme. Skriver til alle ansvarlige og stiller dem til regnskab. Kom med i JFK21, så skal vi nok lære dig at brokke dig på den mest konstruktive måde. Den allerstørste uhyrlighed, som bliver presset ned over hovedet på os er 5G microbølgevåbnet, som skal grille os 24/7. Vi prøver på alle måder at stoppe det, f.eks. ved vores hyppige 5G demonstrationer.

Vi håber aldrig, at vi skal ud og købe kanoner (hvor køber man lige sådan en),  men det kan blive nødvendigt, hvis vi skal forsvare os selv og vore familier. Vi er ikke vant til kamp, vi har haft fred i mange år i Danmark (hvilket ikke betyder at vi ikke har overfaldet andre lande), derfor tænker vi slet ikke i de baner. Forsvaret – som jo rent faktisk skulle forsvare os, har end ikke svaret på vore breve om 5G faren. Nu siger vi det lige en gang til: Sluk for dit bedøvende TV, VÅGN NU OP og kom ud og SLÅS for vores fremtid. Det haster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *