Brev til Søren Brostrøm, Sundhedsstyrelsen

Invitation til møde,


Kære hr. Søren Brostrøm,

Det har indtil nu været usædvanligt at se danskere med mundbind, da Sundhedsstyrelsen har frarådet det. På trods af mikroskopiske smittetal, anbefaler man det dog nu pludselig i myldretiden i offentlig transport.

Danskerne er et helt utroligt folkefærd. De retter straks ind, uden at stille spørgsmål, undersøge sagen, eller have en selvstændig mening. Danskerne elsker når andre tager ansvaret for dem. Når Sundhedsstyrelsen siger noget, retter alle ind. I har en kolossal magt over danskerne, og derfor også et kæmpe ansvar, så jeres udmeldinger er af allerstørste vigtighed.

Vi har maskeforbud i Danmark, medmindre der er et anerkendelsesværdigt formål. Hvad er et anerkendelsesværdigt formål? Er det, at man ikke vil smitte andre? Igen lægger man ansvaret for sin egen sundhed i hænderne på andre mennesker. Lige pludselig er folk i toget nu blevet ansvarlige for andre menneskers sundhed og behøver derfor ikke at overholde loven om maskeforbud. At bære maske er et dehumaniseringsritual af værste skuffe, som vi så i filmen The handmaids tale, hvor det uhyggelige dystopiske samfund de levede i hed Gilead – ligesom det firma, der udvikler vaccinen. Betryggende, eller…

Nej tak, siger vi, til jeres kvælende omsorg. Vi har selv ansvaret for vores eget helbred, og du har ansvaret for dit. Det er ikke dit ansvar, hvis vi:

Undlader at dyrke motion
Drikker som en svamp
Ryger som en skorsten
Indtager en masse medicin, som giver bivirkninger
Kører over for rødt
Sidder natten lang med computeren
Drikker forurenet vand
Indånder forurenet luft
Spiser mad fuld af pesticider

Ansvaret er ene og alene DEN ENKELTES. Det er også DEN ENKELTES ansvar, at blive hjemme hvis/når man er syg, så man ikke smitter andre. Hvis nogen har behov for at have maske på, så må det være rimeligt at forlange, at man skal kunne fremvise en lægeattest.

At vi skal passe på hinanden med hensyn til corona og derfor gå med niqab, er tyranni af værste skuffe. Niqab gør DIG SYG. Du kan ikke få ILT. Du får vand i lungerne, da du ikke kan komme af med din giftige udåndingsluft, så du bliver nødt til at trække den ind igen. Du trækker den iltfattige luft helt langt ned i lungerne, hvor der opstår vand. I længden giver det kræft.

NEJ – du skal ikke gå med maske for VORES skyld og vi gør det ikke for DIN skyld. Man skal blive hjemme hvis man er syg, og når man er rask, så skal du huske at bruge sin mund til at SMILE og sige en hyggelig bemærkning til dine medmennesker i det offentlige rum. Vore medmennesker er ofte ensomme, og et smil og en hyggelig bemærkning er den bedste kur mod depressionen.

Der er nu flere mennesker, der begår selvmord end der dør MED CORONA. Selvmord er en meget større trussel, end corona. Derfor vil vi foreslå nye retningslinjer til erstatning af coronareglerne:

1. Vask hænder efter toiletbesøg og før du spiser. Undgå håndsprit, det udtørrer huden, åbner for bakterier og er ekstremt brandfarligt.
2. Bliv hjemme, hvis du er syg. Hold dig rask med fornuftige vitaminer og mineraler, solskin og frisk luft.
3. Husk at smile til dine medmennesker, og kram dem, hvis du kan. De fleste længes efter fysisk kontakt.
4. Gør rent engang imellem.
5. Hjælp andre, hvor du kan.

Med disse enkle regler tror jeg, man kan forbedre livskvaliteten for mange af de deprimerede, som er på selvmordets rand.

Man får at vide, at man bare kan blive hjemme, hvis ikke man vil rette sig efter niqabreglerne. Hov, der forsvandt lige vores mulighed for at rejse ud i verden, og nu trues den offentlige transport. Hov – det er VORES LUFTHAVN og VORES S-TOG og VORES METRO. Vi vil ikke gøres syge af at færdes i VORES VERDEN med giftig niqab på.

For hver dag der går, bliver vi mere og mere hjernevaskede til at gøre ting, vi aldrig havde forestillet os for bare få måneder siden. Coronaen bliver præsenteret som det store spøgelse, og skrækken for den holdes kørende langt ud over rimelighedens grænser. Samtidig rulles 5G mikrobølgevåbnet ud bag vores ryg. Strålingen er allerede nu tårnhøj, især i skolegårde, hvor vi har foretaget målinger og med sikkerhed kan sige, at intet barn bør opholde sig der. Ingen vil tage ansvar.

Vejen er nu banet for det mest skrækkelige, man kan forestille sig: Tvungen vaccination med ID pas. Mark of the beast, patent nr. 060606. Hårene rejser sig på hovedet over denne grove krænkelse. Medierne bakker op om narrativet og udskammer og latterliggør alle vaccinekritikere som konspirationsteoretikere, samtidig med, at enhver kritik af medicinalindustriens produkter fjernes fra internettet. Man har nu tiltaget sig retten til at bryde ind i ens hjem, overfalde en, indsprøjte en med en vaccine med ukendt indhold. Det lyder som den mest uhyggelige fremtidsfilm, men filmene har bare været en forberedelse til den verden, der åbenbart er planlagt for os. Hastelovene med mulighed for tvangsvaccinering er sammen med udrulningen af 5G den største forbrydelse mod os danskere i nyere tid.

Vi er nogle stykker, som rigtig gerne komme og tale med dig om disse livsvigtige emner. Vi vil medbringe dokumentation for vore påstande – du kan betragte os som whistleblowere. Vi møder op på torsdag den 6. august kl. 15.00 på jeres adresse, og ser frem til at møde dig/jer.

Med venlig hilsen
Lene Bang og Pia Andersen m.fl.