BT omkring konspirationsteorier

Under henvisning til BT´s sædvanlige afstandstagende retorik omkring ”konspirationsteorier” i interviewet med Mads Palsvig bliver man hurtigt meget træt.

Det svarer til, at et børnehavebarn skal forsøge at forholde sig til den viden, som en voksen besidder. Når ting ligger udenfor ens fatteevne, er det nemt og smart at nedgøre disse, ved at kalde dem ”konspirationsteorier”. Så snart man slynger det ord ud, giver man sig selv lov til at blive i børnehaven. Man gider åbenbart ikke sætte sig ind i alt det omfattende materiale, der foreligger og som Mads Palsvig har gjort tilgængeligt ved sit utrættelige arbejde med at forsøge at trænge igennem til befolkningen. Så hellere klamre sig til sin egen uvidenhed og afstandstagen.

Hvis nogen for et år siden havde sagt, at alle i offentlig transport ville komme til at bære masker, så var man helt sikkert blevet udskammet og hånet af vort altvidende organ BT. Når Mads Palsvig og JFK21 f.eks. på basis af omfattende udenlandsk evidens er kritisk overfor 5G, så skal han igen hænges ud af børnehaveklassen, som stadig tror at alt er godt og at vi nok snart skal komme tilbage til normale tilstande med udlandsrejser og sorgløse dage.

I stedet for at lytte med noget mere respekt til Mads Palsvig, så sætter man en Kasper Grothe Rasmussen til at spidde ham og katalogisere ham som konspirationsteoretiker og dermed idiot. Det ville være klædeligt, hvis BT viste lidt mere ydmyghed overfor en tankegang, som de måske ikke selv forstår, men som giver mere og mere mening jo længere vi kommer ind i facismen.

Tænk, hvis I selv begyndte at stille spørgsmålet: hvorfor skulle vi have en hastelov, som giver myndighederne tilladelse til, med en dommerkendelse i hånden, at bryde ind i dit hjem, overfalde dig, tvangsvaccinere dig, internere dig i en lejr, fjerne dine børn og ekspropriere din ejendom? Hvad har dette med en sygdom at gøre? Er det en lov, som skal hjælpe os mennesker med at få det bedre?

Dette er ikke en konspirationsteori, dette er rå fakta, som det ville klæde BT at forholde sig langt mere kritisk til.

I kunne også begynde at interessere jer for, hvordan det kan være, at 5G får lov til at blive rullet ud over hele verden fuldstændig uden en demokratisk debat og fuldstændig uden sikkerhed for vores helbred på trods af tonsvis af evidens for, at mikrobølgestråler dræber alt levende.

Eller I kunne interessere jer for, hvorfor så meget information på internettet censureres af ”uafhængige faktatjekkere”, især hvis det en læge, som ikke er lønnet af medicinalindustriens mastodonter som udtaler sig, eller ÅH SKRÆK en naturlæge, som giver gode råd om at holde sit helbred og immunforsvar ved lige med naturlige midler.

I taler nedladende om, at Mads Palsvig mener der findes ”globalister”. Hvordan kan I ikke se, at hele corona teateret er verdensomspændende og folk på hele kloden i dette øjeblik gøres til slaver med mundbind, tvangsisolering, udelukkelse fra skoler, manglende hospitalsbehandling, et nyt menneskesyn, som går fra at være medmenneske til potentiel smittekilde – umenneskeliggørelse på alle planer?

Kære BT. Jeres vej ud af børnehaveklassen går gennem at udvise lidt mere ydmyghed overfor det, I ikke ved og ikke forstår. Ydmyghed overfor en større sandhed, som er lettere at afvise end at erkende. Men I kommer til at erkende den, om ikke før, så den dag, hvor magthaverne banker på jeres egen dør, og du opdager, at du INGEN ret har over din egen krop, bolig, eller noget som helst.

Tænk, hvis I turde bringe denne artikel. Det er konspirationsteorien over dem alle.

Med venlig hilsen

Lene Bang

Ang. DSB´s rejseregler

Jeg ser til min overraskelse, at DSB har valgt at fravige Sundhedsstyrelsens anbefaling på følgende punkt:

I jeres rejseregler står der:

Mundbindet eller visiret må kortvarigt fjernes helt eller delvist, hvis der er en anerkendelsesværdig årsag til det. Det er fx i følgende tilfælde:

  • Under kortvarig indtagelse af mad og drikke, såfremt dette er tilladt i henhold til ordensregler for det pågældende transportmiddel, station m.v.
  • Under indtagelse af medicin.
  • Under samtale med personer, der mundaflæser.
  • Hvis mundbindet eller visiret giver vejrtrækningsbesvær eller kvælningsfornemmelser.
  • Hvis politiet skal foretage identifikation

I Sundhedsstyrelsens anbefalinger står der:

Børn op til 12 år behøver ikke bære mundbind

  • Personer med vejrtrækningsbesvær, nedsat bevidsthedsniveau, eller personer med fysiske eller mentale svækkelser, som gør, at de ikke selv kan fjerne mundbindet, skal ikke bære mundbind.
  • Mundbind skal fjernes, hvis bæreren får svære gener og ubehag, som f.eks. vejrtrækningsbesvær, kvælningsfornemmelser m.v.
  • Mundbind kan fjernes, hvis man har brug for at spise eller drikke, indtage medicin, ved samtale med personer der mundaflæser osv. 
  • Mundbind kan fjernes, hvis politiet skal foretage identifikation 

Her har DSB på kreativ vis ændret i Sundhedsstyrelsen anbefaling fra

Mundbind SKAL fjernes, hvis bæreren får svære gener og ubehag, som f.eks. vejrtrækningsbesvær, kvælningsfornemmelser mv. til:

Mundbindet MÅ KORTVARIGT fjernes hvis……

Der er endog meget stor forskel på disse to udmeldinger. Jeg er forundret over, hvorfor DSB ønsker at stramme Sundhedsstyrelsen regler yderligere, og vil gerne bede jer uddybe, hvilke overvejelser, der ligger bag jeres stramninger. På hvilket lovgrundlag udsteder man sådanne retningslinjer, og hvem er ansvarlig, hvis folk bliver syge eller dør som følge af jeres manglende korrekte oplysninger til folk?

Jeg formoder og forventer, at DSB omgående klart melder ud, og tydeligt ved skiltning og over højttaleren oplyser Sundhedsstyrelsens rette tekst, så folk trygt kan tage mundbindet af, hvis de får gener og ubehag, uden at skulle gøres til genstand for andre menneskers misbilligende blikke og hadytringer, samt angreb fra DSB ansatte og politi.

Med venlig hilsen

Lene Bang

Er skolerne blevet lobbyvirksomhed for medicinalfirmaerne?

Hvornår er skoler blevet lobbyvirksomhed for medicinalfirmaer?

Jeg ser på Roskilde Katedralskoles hjemmeside, at rektor Claus Niller Nielsen skriver, at alting først bliver normalt, når vi har vaccinen. Jeg håber at han i det mindste bliver godt betalt for denne udtalelse, da den umuligt kan bunde i omsorg for de børn, som han har ansvaret for. Jeg troede i min naivitet, at skoler skulle undervise børn og ikke hjernevaske dem til at ønske en mere eller mindre frivillig vaccine, hvis ingredienser er hemmelige, og hvor der ikke er forsikringsmæssig dækning når/hvis der kommer bivirkninger. Hr. Claus Niller Nielsen mener også, at et mundbind om dagen må være nok. Stakkels unge mennesker, som skal gå rundt med en svedig bakteriebombe lige op mod næsen.

Jeg har for nylig, i selskab med mit parti, JFK21, besøgt Roskilde Katedralskole for at oplyse om de sundhedsmæssige konsekvenser ved brug af mundbind. Vi blev mødt af en uhyggelig flok maskerede lærere og hr. Claus Niller Nielsen. Vi ville gerne stille nogle spørgsmål omkring sikkerheden, samt aflevere en Notice of Liability, hvor vi gør ham hans ansvar klart, men han og lærerne nægtede agressivt at gå i i en fornuftig dialog med os og de nægtede at tage imod brevet. Det var rystende, og som at være med i en uhyggelig film at blive konfronteret med en flok ansigtsløse og agressive skolelærere.

Vi er meget bekymrede for de unge menneskers helbred når de skal tvinges til at bære masker i timevis. Det er en overskridelse af Nürnberg konventionen om forsøg med mennesker. Vi forsøgte at uddele flyers til de unge mennesker med dokumentation for mundbindenes skadelige virkninger, men rektor smed os ud og valgte at tilkalde politiet i stedet for at høre på, hvad vi havde at sige.

Jeg håber, at der hurtigst muligt bliver rettet op på disse meget kritisable forhold, som går ud over børnene. Hvis det var mine børn, var de taget ud af skolen.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Sendt til alle politikere

Kære politiker,

Da du engang blev stemt ind, var det fordi, at vi, jeres medmennesker havde en formodning om, at du ville os det godt. Tvivlen er begyndt at nage. Javel, vi har coronavirus, javel, den er meget smitsom og hele 621 personer er pr. d.d. døde med corona, de fleste gamle og med andre sygdomme. Mennesker dør, når livet er slut, sådan er vilkårene. Men man har nu lavet en kæmpe historie ud af dette faktum. Bag coronahjernevasken gemmer sig indførelsen af den uhyggelige, dystopiske verden, kaldet New World Order, som får Hitlertyskland til at ligne en skovtur i sammenligning. Du er personligt med til at skabe denne uhyggelige verden, som du selv og dine børn, skal leve i. Har du tænkt over, at du faktisk har mulighed for at sige fra NU, men ikke senere. Det er bare en lille indskrænkning, det er bare et lille frivilligt mundbind, nååår nej, pludselig er det ikke frivilligt længere. Det er bare en lille fodlænke, det klarer du nok, en 14 dages tid. Det er bare en lille ufrivillig coronatest, hvor vi, uden at oplyse dig, snupper dit DNA. Hvad skal I bruge det til? Det er bare en lille ufrivillig tur i en FEMA lejr adskilt fra din familie. Det er bare et lillebitte stik med en modbydelig vaccine indeholdende chippen, så vi kan kontrolleres og tyranniseres, men som naturligvis er frivillig indtil den lige pludselig ikke er frivillig længere.

For dine egne børns skyld (og alle vore andres) appellerer jeg til, at du siger fra NU, selvom at du sætter jer op imod dem, som dikterer dine handlinger. Bryd ud af sommersløvheden og hypnosen og tag dit ansvar på dig. Vi ønsker at leve i frihed og fred, og jeg tror også, at det er det, som du og dine børn ønsker. Men du må kæmpe for det. Turde stå imod og have en anden mening. Turde gå imod vaccine/telelobbyen, som åbenbart har den reelle magt i Danmark. Turde sige, at det er noget sludder, at man passer på andre ved at gøre sig selv syg af at gå med mundbind. Turde sige, at man ikke vil udskamme andre mennesker som: Somaliere, slagteriarbejdere fra Ringsted, Svenskere, unge der spiller høj musik om natten og værst af alt: folk over l,82.

Hadbålet brænder i medierne. Du kan være med til at slukke det. Fanden selv jubler jo flere ulykker han kan hælde ned over vores hoveder. Du har magt og ansvar til at stoppe ham. Men det skal være NU.

Med venlig hilsen

Lene Bang

ATTENTION: I CANNOT GUARANTEE AUTHENTICITY (RECEIVED ANONYMOUSLY) Original text in German by the anonymous blogger who collected the news. This is what is spreading … Local blockades also in Europe: entire cities and areas will be hermetically sealed “-” Every citizen will be subjected to forced testing, declared positive and vaccinated. “The international” Deep State “climate / corona sect, quoted among others by Bill Gates, it gave governments an international ultimatum, says German-Syrian journalist Hamudi Ebalz, based on direct information from politicians and military personnel. All countries must declare a total blockade between 18 and 30 September , and enforce it with the military. Until then, peoples must first of all be made even more frightened by the (false) “second wave” through the mainstream media. During the new lockdowns, all brakes will be unlocked and everyone will have to be tested for coronavirus. This will artificially blow up the number of “infections”, which will be the excuse to vaccinate everyone. Ebalz says he overheard a conversation between some state politicians and a military man, who confirmed what he had already warned about four months ago, namely that there is a plan to obtain a second blockade in Germany and in most other European countries in the very short term. A much stricter blockade, which will last until at least March 2021. “Project under the dome” “The second block is expected to start on September 18, 2020,” Ebalz said. “The Deep State has launched an ultimatum to implement the second wave. Germany and other countries have until September 30 to do so.” “This is in line with our recent article about the German city councilor who warned he was told in council meetings that the second lockout is scheduled for Aug.30.” The German military said there will be local lockouts with checkpoints. They want to completely isolate cities and municipalities. With a so-called “test epidemic” they want to rapidly increase the number of infected people and then close everything. “One of the politicians who heard Ebalz said that” they should have done it, because at this point no one would have been vaccinated. “So the policy for first, “it will maximize the crisis, to put pressure on people to get vaccinated.” That’s what it is. “A political colleague would have confirmed that he wanted a” genetic register “(DNA register of ALL people) and wanted to do it by forcing all to get tested for coronavirus. The regional lockouts would begin in Nordrhein-Westfalen, on the border with the Netherlands, followed by Badem Württemberg (on the border with France) and Bayern. “If this is really done, and if they haven’t cheated, then it will start on September 18, and we should go out on the street immediately,” the reporter continues. According to him, we must also take into account that the supply lines (and therefore the supply of factories and shops) will be cut off. “They want to cause this crisis to install their new system.” “When it gets to the point where they start using the military to isolate cities and towns, we have to resist,” he continues. “The freedom to travel will be completely curtailed. You can neither go in nor out.” One of the politicians is said to have said that it is done knowingly in industrial areas, so that nothing more can be produced. “The employees will then become unemployed. “. This means they want to cause this crisis to install their new (communist) system. “” We’ll see if they lied to me … People, go down to the street and stand up. I will not let my freedom be taken away from me. If the military thinks they have to close our cities and build roadblocks to prevent me from leaving, then I’ll resist.

Invitation til medierne: Politiken, Berlingske Tidende, Jyllandsposten, DR

Kære Medier,

Vi er rystede over jeres manglende information omkring WHO´s, uhyggelige planlagte ”øvelse”, som I kan læse om på side 10 i dette dokument:

https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf

Nu siger I nok, at vores regeringer aldrig kunne finde på at lave terror imod sin egen befolkning, også kaldet falske flag, men så googler I bare:

Operation Northwoods,

Uss Liberty

Gulf of Tonkin

Operation Gladio

”Kuvøse babyer” i den første Golfkrig.

Vi ved godt, den er lang, men vi vil i høj grad anbefale jer at læse hele rapporten fra WHO, hvor der står om en ”lethal” (altså en meget DØDELIG) virus som man forudser i september 2020.

John Hopkins University, som opstiller scenarier for fremtidens pandemier, har åbenbart fået så mange spørgsmål om deres scenarier for den dødelige virus i september, at de har set sig nødsaget til at skrive følgende på deres hjemmeside:

Statement about nCoV and our pandemic exercise

In October 2019, the Johns Hopkins Center for Health Security hosted a pandemic tabletop exercise called Event 201 with partners, the World Economic Forum and the Bill & Melinda Gates Foundation. Recently, the Center for Health Security has received questions about whether that pandemic exercise predicted the current novel coronavirus outbreak in China. To be clear, the Center for Health Security and partners did not make a prediction during our tabletop exercise. For the scenario, we modeled a fictional coronavirus pandemic, but we explicitly stated that it was not a prediction. Instead, the exercise served to highlight preparedness and response challenges that would likely arise in a very severe pandemic. We are not now predicting that the nCoV-2019 outbreak will kill 65 million people. Although our tabletop exercise included a mock novel coronavirus, the inputs we used for modeling the potential impact of that fictional virus are not similar to nCoV-2019.

Desværre, man føler sig ikke helt beroliget.

Og slet ikke efter at have læst Rockefeller Foundation operation lockstep fra deres annual report af 2010, som nu, naturligvis er fjernet af facebook faktatjekkere:

Dette uhyggelige manuskript er vi nu hovedpersoner i, vi ser hvordan agendaen følges helt præcis – og vi hypes til, alle at længes efter og håbe på en vaccine. Vi får at vide, at vi ikke kan vende tilbage til normale tilstande uden en vaccine. Det er så en vaccine, som man nu har lovhjemmel til at tvinge ind i alle danskere også mod deres vilje. Man har fjernet krav om ansvar for vaccineproducenten og man har tilladt genmanipuleret materiale i den. Man har fjernet pligten til at oplyse indholdet i vaccinen. Hvordan er vi kommet så langt ud, at andre kan bestemme over ens krop?

Vi savner, at medierne skriver om de modbydelige hastelove, som lynhurtigt blev indført ad bagdøren, mens alle kun skulle tænke på coronaen.

Vi efterlyser også mediernes fokus på de store afsløringer i USA af handel med mennesker og det uhyggelige ord, som I selv kan google: Adrenachrome. Hvornår bliver det omtalt i medierne? Det er da fuldstændig rystende, at disse ting sker fuldstændig uden mediernes bevågenhed. Men vild med dans er måske vigtigere?

Smittetallet er pr. 13.8.2020: 13 personer indlagt, heraf 1 på intensiv. Alligevel fremkommer der nu et ensidigt, diktatorisk krav om at bære masker, som er benzin på hadbålet, hvor mennesker nu bliver spillet ud mod hinanden. Somaliere, Svenskere, folk der tillader sig at rejse udenlands, slagteriarbejdere, unge mennesker, der spiller musik om aftenen og folk over 1,82 er personer, vi indtil nu skal hade. Hvad bliver det næste? Folk, som vil skade andre ved ikke at bære mundbind? Borgerkrigen lurer lige om hjørnet, når befolkningen bliver hidset op imod hinanden i skræk og rædsel. Bemærk, at Sundhedsstyrelsen på deres hjemmeside udtrykkeligt nævner, at mundbind SKAL fjernes, hvis bæreren får svære gener og ubehag af at bære det. Det savner vi, at medierne oplyser om.

Medierne fører an i dette cirkus, I kan personligt være med til at forhindre en borgerkrig ved at holde jer til fakta i stedet for at piske en stemning af had op. Vi ser frem til at møde jer på mandag, hvor vi kommer vi jeres adresse for at bede om svar på disse spørgsmål.

Med venlig hilsen

Lene Bang og Pia Andersen

Mail til BT

Kære Simon m.fl.


Jeg ser frem til en opfølgning på interviewet af 6. august, hvor jeg fortalte om demonstrationen mod mundbind. Det er vigtigt, at en fri presse fremstiller begge parter i en sag, og lige nu, ser det ud til, at man har taget idéen om mundbind til sig og kun taler om fordelene ved dette. Jeg savner en ordentlig debat om fordele og ulemper ved disse mundbind. Desuden savner jeg meget, at pressen stiller sig kritisk overfor det voldsomme indgreb som et mundbindspåbud er, i folks personlige frihed. Den 6. august, sagde du, at det kun var en anbefaling og nu, kun to dage senere, er det blevet et krav i den offentlige trafik i Århus. Og nu truer Mette med endnu større stramninger. 


At skulle gå med mundbind er et meget stort angreb på vores menneskelighed. At være et menneske er, at trække vejret. Når det lille barn fødes, går vejrtrækningen igang, når vi dør, udånder vi. Fri adgang til frisk luft må være den allermest grundlæggende menneskeret. At andre skal bestemme over ens krop, er overgreb af værste skuffe. Vi oplever nu, hvordan den ene ret til personlig frihed efter den anden overskrides. Hastelovene. Hvad med at skrive om, hvor grænseoverskridende det er, at vi nu lever i et land, hvor andre kan krænke dit hjems ukrænkelighed ved, med en dommerkendelse i hånden, at gå ind i din bolig, overfalde og fastholde dig, og indsprøjte en vaccine i din krop som du, for alt i verden ikke vil have. Friheden til at ytre sig kritisk (om f.eks. 5G) er ikke eksisterende.  Videoer, som oplyser om de sundhedsmæssige problematikker på dette område, bliver rask væk fjernet af “uafhængige faktatjekkere”. Desuden kan du risikere 12 års fængsel, hvis det er op til et valg, og nogen mener, at du er under indflydelse af en fremmed magt (påvirkningsloven). Hvor fremmende er det lige for den fri debat?


Hvor er vi på vej hen? Skal vi bare acceptere mere og mere kontrol og overvågning, flere og flere sundhedsskadelige “råd”? Er det overhovedet det, vi ønsker? Lige nu ser det ud til, at den danske befolkning skriger på mere kontrol, flere regler, større begrænsninger af friheden, men når du en dag vågner op, er det måske for sent. Hvis vi fortsætter ud af den sti, der er lagt for os, bliver vi sygeliggjort af hele tiden at skulle smøre hænderne ind i organisk opløsningsmiddel i form af håndsprit, sundhedsskadelige masker, virkelig dårlige råd om at holde sig indendørs, så man ikke får solens livgivende stråler. Samtidig øges strålingsniveauet voldsomt når 5G udrulles (nååår nej – det må jeg jo ikke sige). 


Når jeg skriver som jeg gør, bliver jeg udskreget som en stakkels skør kone, og folk synes det er sjovt at sende mig billeder af sølvpapir. Men jeg er oprigtigt bekymret for vores fremtid i dette kontrolhelvede, som mere og mere nærmer sig kinesiske tilstande. Er det det, vi vil have? Hvad ønsker vi, frihed eller kontrol?. Friheden har ringe vilkår for tiden, for frihed kræver, at man selv tager et ansvar. Med kontrol afgiver du beslutningerne til andre, som du mener, er meget klogere end dig selv. Men alle vasker hænder. Hvis du undersøger hvem der har bestemt, at vi SKAL have maske på i lufthavnen, så henvises man til EASA (European Aviation Safety Agency). Når man henvender sig der, får man at vide, at det kun er en ANBEFALING. Luftfartsmyndighederne bestemmer sig så for – uden nogen som helst sundhedsfaglig begrundelse – at ophøje denne ANBEFALING til LOV. Hvem har så ansvaret, når og hvis folk bliver syge af maskerne? Ansvaret forsvinder i tågerne. 


Vi er derfor nødt til at få placeret et ansvar for den anbefaling om mundbind, som Søren Brostrøm og Sundhedsstyrelsen er kommet med. Derfor har vi med disse to juridiske dokumenter gjort ham klart, at han personligt har ansvaret for hver eneste person, der bliver syge af hans anbefalinger. Ansvaret er hans – det er stort, for hans anbefaling vokser nu til et krav. Du skal have det på, selvom du sidder alene i en bus. Et fuldstændig forrykt krav. En forbrydelse at stjæle andres frie adgang til den friske luft ved sine anbefalinger. 


Med venlig hilsen

Lene Bang

                                                                                       Hellerup, torsdag den 6. august 2020

Kære Søren Brostrøm, direktør i Sundhedsstyrelsen.

Meddelelse om betinget accept af brug af maske:

Dette er for at give dig besked om, at jeg vil acceptere at bære en maske som anbefalet, stå to meter fra andre og deltage i denne delvise nedlukning af økonomien på betingelse af, at du leverer følgende:

1. Bevis for, at brug af sådanne masker, social afstand og nedlukning af økonomien kan forhindre indånding af stoffer eller mikroorganismer i størrelsesorden med vira.

2. Bevis for, at langvarig brug af en sådan maske ikke forårsager Hypercapnia eller Respiratorisk Acidose eller anden skade på hos brugerens helbred.

3. En underskrevet og bevidnet erklæring fra dig, hvor du accepterer fuldt personligt ansvar og fuldt kommercielt ansvar, skulle jeg efterfølgende diagnosticeres med Hypercapnia eller lide af et astmatisk anfald eller anden åndedrætsmæssig eller fysisk eller mental sundhedsmæssig lidelse, der skyldes brug af maske.

4. En komplet liste over dine medicinske kvalifikationer.

Udfyld venligst erklæringen nedenfor og underskriv og dater det i de relevante felter for at acceptere fuldt ansvar for min sundhed og fuldt kommercielt ansvar. Undladelse af at gøre dette anses for at betyde, at der ikke findes bevis for, at det er sikkert, og at du ikke er medicinsk kvalificeret til at foretage en vurdering af virkningerne af langvarig maskebrug, social afstand, delvis nedlukning af økonomien, og at du ikke er sikker nok til at påtage dig økonomisk ansvar for min sikkerhed, som kan lide skade som et resultat af et potentielt krav fra myndighederne som følge af din anbefaling eller direkte fra din anbefaling af brug af  maske.

Med venlig hilsen

https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=cb44dd22e8&attid=0.2&permmsgid=msg-f:1674297282299280489&th=173c4c81e7d9bc69&view=att&disp=safe&realattid=f_kdj29p5t0

                                                                                      

Brev til Søren Brostrøm, Sundhedsstyrelsen

Invitation til møde,


Kære hr. Søren Brostrøm,

Det har indtil nu været usædvanligt at se danskere med mundbind, da Sundhedsstyrelsen har frarådet det. På trods af mikroskopiske smittetal, anbefaler man det dog nu pludselig i myldretiden i offentlig transport.

Danskerne er et helt utroligt folkefærd. De retter straks ind, uden at stille spørgsmål, undersøge sagen, eller have en selvstændig mening. Danskerne elsker når andre tager ansvaret for dem. Når Sundhedsstyrelsen siger noget, retter alle ind. I har en kolossal magt over danskerne, og derfor også et kæmpe ansvar, så jeres udmeldinger er af allerstørste vigtighed.

Vi har maskeforbud i Danmark, medmindre der er et anerkendelsesværdigt formål. Hvad er et anerkendelsesværdigt formål? Er det, at man ikke vil smitte andre? Igen lægger man ansvaret for sin egen sundhed i hænderne på andre mennesker. Lige pludselig er folk i toget nu blevet ansvarlige for andre menneskers sundhed og behøver derfor ikke at overholde loven om maskeforbud. At bære maske er et dehumaniseringsritual af værste skuffe, som vi så i filmen The handmaids tale, hvor det uhyggelige dystopiske samfund de levede i hed Gilead – ligesom det firma, der udvikler vaccinen. Betryggende, eller…

Nej tak, siger vi, til jeres kvælende omsorg. Vi har selv ansvaret for vores eget helbred, og du har ansvaret for dit. Det er ikke dit ansvar, hvis vi:

Undlader at dyrke motion
Drikker som en svamp
Ryger som en skorsten
Indtager en masse medicin, som giver bivirkninger
Kører over for rødt
Sidder natten lang med computeren
Drikker forurenet vand
Indånder forurenet luft
Spiser mad fuld af pesticider

Ansvaret er ene og alene DEN ENKELTES. Det er også DEN ENKELTES ansvar, at blive hjemme hvis/når man er syg, så man ikke smitter andre. Hvis nogen har behov for at have maske på, så må det være rimeligt at forlange, at man skal kunne fremvise en lægeattest.

At vi skal passe på hinanden med hensyn til corona og derfor gå med niqab, er tyranni af værste skuffe. Niqab gør DIG SYG. Du kan ikke få ILT. Du får vand i lungerne, da du ikke kan komme af med din giftige udåndingsluft, så du bliver nødt til at trække den ind igen. Du trækker den iltfattige luft helt langt ned i lungerne, hvor der opstår vand. I længden giver det kræft.

NEJ – du skal ikke gå med maske for VORES skyld og vi gør det ikke for DIN skyld. Man skal blive hjemme hvis man er syg, og når man er rask, så skal du huske at bruge sin mund til at SMILE og sige en hyggelig bemærkning til dine medmennesker i det offentlige rum. Vore medmennesker er ofte ensomme, og et smil og en hyggelig bemærkning er den bedste kur mod depressionen.

Der er nu flere mennesker, der begår selvmord end der dør MED CORONA. Selvmord er en meget større trussel, end corona. Derfor vil vi foreslå nye retningslinjer til erstatning af coronareglerne:

1. Vask hænder efter toiletbesøg og før du spiser. Undgå håndsprit, det udtørrer huden, åbner for bakterier og er ekstremt brandfarligt.
2. Bliv hjemme, hvis du er syg. Hold dig rask med fornuftige vitaminer og mineraler, solskin og frisk luft.
3. Husk at smile til dine medmennesker, og kram dem, hvis du kan. De fleste længes efter fysisk kontakt.
4. Gør rent engang imellem.
5. Hjælp andre, hvor du kan.

Med disse enkle regler tror jeg, man kan forbedre livskvaliteten for mange af de deprimerede, som er på selvmordets rand.

Man får at vide, at man bare kan blive hjemme, hvis ikke man vil rette sig efter niqabreglerne. Hov, der forsvandt lige vores mulighed for at rejse ud i verden, og nu trues den offentlige transport. Hov – det er VORES LUFTHAVN og VORES S-TOG og VORES METRO. Vi vil ikke gøres syge af at færdes i VORES VERDEN med giftig niqab på.

For hver dag der går, bliver vi mere og mere hjernevaskede til at gøre ting, vi aldrig havde forestillet os for bare få måneder siden. Coronaen bliver præsenteret som det store spøgelse, og skrækken for den holdes kørende langt ud over rimelighedens grænser. Samtidig rulles 5G mikrobølgevåbnet ud bag vores ryg. Strålingen er allerede nu tårnhøj, især i skolegårde, hvor vi har foretaget målinger og med sikkerhed kan sige, at intet barn bør opholde sig der. Ingen vil tage ansvar.

Vejen er nu banet for det mest skrækkelige, man kan forestille sig: Tvungen vaccination med ID pas. Mark of the beast, patent nr. 060606. Hårene rejser sig på hovedet over denne grove krænkelse. Medierne bakker op om narrativet og udskammer og latterliggør alle vaccinekritikere som konspirationsteoretikere, samtidig med, at enhver kritik af medicinalindustriens produkter fjernes fra internettet. Man har nu tiltaget sig retten til at bryde ind i ens hjem, overfalde en, indsprøjte en med en vaccine med ukendt indhold. Det lyder som den mest uhyggelige fremtidsfilm, men filmene har bare været en forberedelse til den verden, der åbenbart er planlagt for os. Hastelovene med mulighed for tvangsvaccinering er sammen med udrulningen af 5G den største forbrydelse mod os danskere i nyere tid.

Vi er nogle stykker, som rigtig gerne komme og tale med dig om disse livsvigtige emner. Vi vil medbringe dokumentation for vore påstande – du kan betragte os som whistleblowere. Vi møder op på torsdag den 6. august kl. 15.00 på jeres adresse, og ser frem til at møde dig/jer.

Med venlig hilsen
Lene Bang og Pia Andersen m.fl.