Svar på indlæg fra TV2 om konspirationsteorier.

Kære Silvie Ulrikke Østebo,

I forbindelse med dit opslag på TV2 news om konspirationsteorier, vil jeg gerne spørge dig, hvorfor du synes, at det er OK at blokere for indlæg om pædofili, satanisme og deep state. Har vi ikke ytringsfrihed her i Danmark?

Når du taler nedladende om de store afsløringer af pædofiliringe, som har fundet sted her på det sidste, så forsvarer du de pædofile, og tager deres parti. Imod børnene. Har du overhovedet undersøgt, hvad det er, du nedgør? Hvordan kan det være en god ting, at stoppe den vigtige information, som man kunne forvente af et seriøst medie, omkring pædofili. Det skal da ud til befolkningen, som har krav på at vide, hvad der sker. Hvordan kan du vide, at folk, som er modstandere af pædofili er højreorienterede? Det handler om overgreb på små børn og ikke en politisk stillingtagen.

Jeg vil opfordre dig til at sætte dig ind i alle de ting der sker, og ikke hovedløst bakke op om bogbrænding på internettet, hvor kun ensrettede meninger bestemt af medicinalindustrien må komme frem på bekostning af alle menneskers sundhed. Ellers har vi diktatur. Hvis du skal rapportere om Q, som ingen rigtig ved hvem er, så kunne du måske gøre det på en objektiv måde. En person ved navn Kevin Shakir, vært på radio Loud skal nu åbenbart bruges som sandhedsvidne til at godtgøre en massiv nedlukning af information på internettet, som går imod en bestemt agenda. Det kan vist ikke kaldes ytringsfrihed.

Med venlig hilsen

Lene Bang

Kommentar til Enhedslistens forslag om mundbind i offentlig transport.

Kære Pernille Skipper,

Hvad er der dog sket med dig? Den 13.5.2016 kunne man i Jyllands Posten læse, at du kalder niqab for ”dybt kvindeundertrykkende” og blåstempler uddannelsessteders ret til ikke at undervise folk med tildækkede ansigter. Nu skriver vi juni 2020, og nu forlanger du pludselig, at alle skal bære niqab, hvis de vil med offentlig transport. Hvordan kan du ændre mening på så kort tid? Hvis det er for at beskytte de sårbare, kan de sårbare så ikke bare selv vælge, om de vil bære mundbind eller visir, og så kan vi andre imens få lov til at trække vejret frit?

Det er et ekstremt stort indgreb i den personlige frihed at skulle underlægges så voldsomt et krav, især da det at bære mundbind er ekstremt sundhedsfarligt. At kunne indånde den friske luft, er det mest grundlæggende krav et menneske kan have. Ellers dør vi.

Jeg har selv i dag været ude i lufthavnen for at protestere mod deres krav om mundbind, og var derfor tvunget til selv at bære et. Det var utrolig ubehageligt, ja nærmest uudholdeligt. Så prøvede jeg et visir, men det blev jeg svimmel af. Hvis det var guds mening, at vi ikke skulle kunne ånde frit, var vi nok blevet skabt med en sæk over hovedet.

Ikke at kunne se andre menneskers ansigter, er dybt deprimerende og skræmmende. Du ved det jo selv, hvis du husker din egen reaktion på niqab. Er det virkelig det scenarie, du ønsker vore børn skal vokse op i? De lærer at være bange for hinanden, at holde sig på afstand, aldrig at give et kram til en ven samtidig med, at immunforsvaret nedsættes, så de bliver skrøbelige og tager skade. En fuldstændig syg og utryg verden.

Jeg er rystet over din udmelding, og beder dig venligst lynhurtigt gå ud i offentligheden og love alle dine medmennesker, at du ALDRIG igen vil komme med så dybt fornedrende og sundhedsskadeligt et forslag.

Med venlig hilsen

Lene Bang