Kære coronaforskrækkede dansker.

Hvor forsvandt din kritiske sans hen, da du fik presset mystiske regler og forordninger ned over hovedet samtidig med at alle dine grundlovssikrede rettigheder forsvandt som dug for solen?

Du har nu rettet dig efter regeringens coronatiltag i flere måneder, og du har lidt store afsavn. Du har undladt at besøge dine gamle familiemedlemmer på plejehjemmene, du har sprittet dine egne og dine børns hænder til blods og du kryber langs muren af frygt for dine medmennesker. Din forretning er måske gået rabundus.

Ser du ikke, at ”nogen” vil os mennesker det ondt. Jeg ved ikke hvem ”nogen” er, men hele verdens regeringer hopper og danser efter ”nogens” pibe. ”Nogen” vil have, at vi mennesker skal frygte og lægge afstand til hinanden, så vær på vagt overfor bevægelser, der splitter mere end de samler. Mellem mænd og kvinder, mellem sorte og hvide, mellem nationer.

”Nogen” vil bilde dig ind, at du skal være politi overfor andre og irettesætte dem, mens de igen og igen, via medierne messer deres simple coronaforebyggende, befolkningshypnotiserende mantraer, som du meget nemt kan gentage i en uendelighed, hvorefter du er dejlig politisk korrekt og enig med Mette Frederiksen.  Brug din egen sunde fornuft, og lad dig ikke forlede til at følge ”nogens” agenda.

Elsk din næste som dig selv.

Du selv, og din næste er bedst tjent med frihed, så du har pligt til at gøre oprør når ”nogen” vil stjæle din og dine børns frihed undet et hvilket som helst påskud. ”Nogen” vil høste dit dna i de hvide telte. Hold dig langt væk.

”Nogen” elsker åbenbart vacciner, og har sørget for at sikre, at lovgrundlaget foreligger til at man, med en dommerkendelse i hånden, må bryde ind i dit hus, overfalde dig, og tvangsvaccinere dig selv hvis du modsætter dig. Jeg opfordrer dig til at forsage ”nogen” og komme over på dine medmenneskers side.

Her er de ord, vi trænger til:

Frihed,
Næstekærlighed,
Omsorg,
Tillid,
Hjælpsomhed,
Medmenneskelighed

Du er bedre end du tror. Du er for god til at blive manipuleret med af din regering, som er ”nogens” marionetter. Du har magt og mulighed for at gå imod ”nogens” modbydelige og umenneskelige verdensbillede og vende skuden ved at vende din tankegang fra mistro til kærlighed, selv hvis en skoleklasse har været en tur i Sverige. Vælg dit ordvalg med omhu, vælg menneskelighed, frihed og kærlighed.

Lene Bang, frihedskæmper