Mundbindsforbud NU.

Niqab kontra ansigtsmaske

 

Kan nogen efterhånden mindes den voldsomme debat, som niqab medførte. For og imod niqab – var det kvindeundertrykkende eller ej?

Debatten om håndtryk ved opnåelse af dansk statsborgerskab hører vi pludselig heller intet om, det var ellers så vigtigt, at der blev givet hånd, så vigtigt, at man blev afvist hvis man nægtede. Lynhurtigt er håndtryk blevet NOGO, ligesom knus og kram.

Første gang jeg så en niqabklædt kvinde i Danmark, blev jeg forskrækket. Kun øjnene kunne jeg se, men ikke hele ansigtet. Det virkede skræmmende, og mange mennesker blev fortørnede over, at sådan noget kunne gå an i Danmark. Vi havde medfølelse overfor de stakkels kvinder, som skulle lukkes inde i niqab, og der var bred enighed om at forbyde det. Så det blev forbudt i august 2018. Hvor er vores medfølelse med de personer, som nu skal bære mundbind? For at passe på hinanden, for at kunne passe sit job, fordi det er GOD STIL. (Undskyld, men jeg skal lige ud og kaste op).

Mundbind lukker for den naturlige iltoptagelse, og gør, at du indånder kuldioxid. Det er vigtigt, at du kan trække vejret naturligt, og det kan du ikke, gennem noget stof. Du bliver gjort syg.

Mundbind og niqab er to sider af samme sag. Begge er de med til at umenneskeliggøre og undertrykke os. Kan man have følelser overfor en person, man ikke kan se? Når man kan se hinanden, ser du, at I begge er mennesker, der har udfordringer, og der er mere, der samler jer, end skiller jer og det føles naturligt, at ville hjælpe et andet menneske i nød, ligesom andre hjælper dig, hvis du er i nød. Dette er smukt, det er menneskeligt, og de er det modsatte af, hvad coronahjernevasken gør mod os.

Jeg foreslår et mundbindsforbud og et forbud mod umenneskeliggørelse i det offentlige rum, hvor du bliver indoktrineret til mistænksomhed overfor dine medmennesker med pile på gaden, med opfordinger til at kigge væk fra hinanden, til ikke at sidde for tæt, til at spritte hænder af i en uendelighed, så huden tørrer ud og mister sin modstandkraft mod virusangreb, til mere eller mindre frivillig isolation, til ikke at forsamles og holde en fest, til ikke at rejse en tur til Sverige, ikke flyve på ferie sydpå uden mundbind, til at rette ind efter mere og mere vanvittige regler og love, som ingen nogensinde har bedt om, men som kommer snigende ind af bagdøren, mens vi helst skal tale om noget andet og mens vore børn og unge mennesker får traumer over deres fremtidsudsigter.

Imens truer man med ”anden bølge”. Her bør alle alarmklokker ringe. Hvorfor skulle der komme en ”anden bølge”, medmindre nogen har planlagt det? En dag er du så syltet ind i skræk og rædsel, at du, mere eller mindre frivilligt lader dig indsprøjte med medicinalindustriens giftige cocktail, den vaccine, som man får at vide, at alle går og sukker efter. Alle, der taler om ”anden bølge” bør politianmeldes for trusler mod menneskeheden.

Hver gang, du retter dig efter disse forskruede regler, giver du et lille stykke af din menneskelighed fra dig. Det går ikke. Der skal være anstændighed, kærlighed og menneskelighed i vores samfund, så vore børn kan respektere hinanden og blive respekteret og derved være trygge. Din passivitet og lukken dit hjerte for samvittigheden, koster dyrt. Vågn op, gør oprør.

Mundbindsforbud NU. Og forbud mod at nævne ordet c..o.a.

Lene Bang

Overbefolkning = Had til mennesker

Jeg siger ikke, at der ikke mange steder er alt for mange mennesker samlet på et meget lille område. Jeg siger ikke, at det ikke kan være svært at mætte mange munde.

Jeg siger bare, at jorden er stor, resuserne kolossale. Der er mere end rigeligt land, mad, vand til at mætte os alle. Kæmpe landområder ligger affolkede og øde hen mens mennesker presses sammen i storbyerne. Du kan ikke låne penge til at købe en ejendom på landet, infrastrukturen forringes og til sidst er der kun nogle få gamle mennesker tilbage i de små landsbyer. Her kunne mennesker kunne have levet, haft noget jord og have haft et godt liv.

Jeg siger bare, at goderne er ulige fordelt. Multinationale selskaber skummer fløden og rager til sig af u-landenes ufattelige rigdomme og holder menneskene i fornedrelse og slaveri.

Jeg siger bare, at det naturligvis er en god ting at undervise alle mennesker om hvordan man benytter sikker prævention, som ikke skader menneskers krop, så folk selv kan bestemme hvor mange børn, de vil have.

Jeg spørger bare, hvem du synes, overbefolker verden. Er det dig selv eller din familie? Nej, naturligvis ikke – det er selvfølgelig nogen, som bor i et andet land, fjernt fra os. Måske er det nogen, du har set på et billede af et trafikeret, overbefolket hjørne i en storby i Indien. Du synes, at det er for galt med al den overbefolkning, og at folk skulle tage og begrænse sig i deres børneproduktion.

Men en dag møder du måske på din arbejdsplads en vældig flink og dygtig inder. Måske bliver i venner, og måske inviterer han dig til sit bryllup i Indien. Du takker ja til den flotte invitation og her møder du hele hans familie. Kærligheden er stor imellem dem. Du møder hans fætre og kusiner og deres børn og forældre. På vej hjem fra festen til hotellet følges i i festligt lag. I passerer det selvsamme gadehjørne i storbyen. Pludselig gælder overbefolkningen ikke her. For nu kender du dem jo, og har set, at de er mennesker som du selv.

Din ide om overbefolkning holder ikke vand. Ingen mennesker kan undværes, men der trænges til retfærdighed, kærlighed og værdighed. De multinationale krigsforbrydere er dem, vi skal desarmere, så respekten for mennesker kan genoprettes og man kan forstå, at det at tale om overbefolkning er udtryk for et forskruet menneskehad orkestreret af ondskaben selv, og gjort til en ok holdning gennem de medier, som er ondskabens forlængede arm.

Brug din sunde fornuft når nogen vil splitte mennesker ad. Stop med at bruge ondskabens ord som overbefolkning, virus, hudfarve, religion, køn, alder.

Betragt dine medmennesker med kærlighed. Vi har alle vore udfordringer mens vi er her på jorden. Lad os hjælpe hinanden så godt vi kan.

Lene Bang

Kære coronaforskrækkede dansker.

Hvor forsvandt din kritiske sans hen, da du fik presset mystiske regler og forordninger ned over hovedet samtidig med at alle dine grundlovssikrede rettigheder forsvandt som dug for solen?

Du har nu rettet dig efter regeringens coronatiltag i flere måneder, og du har lidt store afsavn. Du har undladt at besøge dine gamle familiemedlemmer på plejehjemmene, du har sprittet dine egne og dine børns hænder til blods og du kryber langs muren af frygt for dine medmennesker. Din forretning er måske gået rabundus.

Ser du ikke, at ”nogen” vil os mennesker det ondt. Jeg ved ikke hvem ”nogen” er, men hele verdens regeringer hopper og danser efter ”nogens” pibe. ”Nogen” vil have, at vi mennesker skal frygte og lægge afstand til hinanden, så vær på vagt overfor bevægelser, der splitter mere end de samler. Mellem mænd og kvinder, mellem sorte og hvide, mellem nationer.

”Nogen” vil bilde dig ind, at du skal være politi overfor andre og irettesætte dem, mens de igen og igen, via medierne messer deres simple coronaforebyggende, befolkningshypnotiserende mantraer, som du meget nemt kan gentage i en uendelighed, hvorefter du er dejlig politisk korrekt og enig med Mette Frederiksen.  Brug din egen sunde fornuft, og lad dig ikke forlede til at følge ”nogens” agenda.

Elsk din næste som dig selv.

Du selv, og din næste er bedst tjent med frihed, så du har pligt til at gøre oprør når ”nogen” vil stjæle din og dine børns frihed undet et hvilket som helst påskud. ”Nogen” vil høste dit dna i de hvide telte. Hold dig langt væk.

”Nogen” elsker åbenbart vacciner, og har sørget for at sikre, at lovgrundlaget foreligger til at man, med en dommerkendelse i hånden, må bryde ind i dit hus, overfalde dig, og tvangsvaccinere dig selv hvis du modsætter dig. Jeg opfordrer dig til at forsage ”nogen” og komme over på dine medmenneskers side.

Her er de ord, vi trænger til:

Frihed,
Næstekærlighed,
Omsorg,
Tillid,
Hjælpsomhed,
Medmenneskelighed

Du er bedre end du tror. Du er for god til at blive manipuleret med af din regering, som er ”nogens” marionetter. Du har magt og mulighed for at gå imod ”nogens” modbydelige og umenneskelige verdensbillede og vende skuden ved at vende din tankegang fra mistro til kærlighed, selv hvis en skoleklasse har været en tur i Sverige. Vælg dit ordvalg med omhu, vælg menneskelighed, frihed og kærlighed.

Lene Bang, frihedskæmper