Statans tyveri af dit land og din frihed.

Et samlet folketing har stjålet dit land og din frihed. Hvor er oppositionen?

Her i dette corona-teater ser vi, at hele folketinget står sammen om at indføre vanvittige tiltag for at imødegå corona virusset med intimiderende hastelove. Ingen stiller spørgsmålstegn ved validiteten af dette røveri af vores grundlovssikrede frihedsrettigheder under henvisning til en ”meget farlig pandemi”, som man bruger som påskud til at fremme vores egentlige herskere, tele- og medicinalindustriens interesser.

Mens hele Danmark er sendt i hjemmeafsoning – mange i isolationsfængsel i eget hjem, så er der dejlig ro til at plastre hele landet (og verden) til med 4+1G master (mikrobølgevåben) med få meters afstand. 4+1G våben kan bruges til at overvåge dig og vil på sigt gøre dig syg, da intet levende kan tåle så meget stråling. Børnene bliver de første til at ”glæde” sig over strålingen, da der er opsat nye master på taget af skoler og institutioner landet over. Vi har selv, i vores parti JFK21 været omkring og måle på legepladser, og strålingen er tårnhøj. Dette hører vi intet om i medierne. Hvorfor?

Troede du, at du var et frit menneske? Det er du ikke, du er statens ejendom og du har at makke ret, ellers sender Mette, som er marionet for industrien, politiet eller militæret efter dig. De har nu ret til, med en dommerkendelse i hånden, at bryde ind i dit hjem, overfalde dig og tvangsvaccinere dig. Hvad er der i vaccinen? Tror du, at du bliver oplyst om det? Kan der være nanochips i, så du kan spores overalt? Kan der være andre ting i, som du ikke har lyst til, at få sprøjtet ind i kroppen?

Troede du, at du levede i et demokrati? Det gør du ikke, som du ser er hele folketinget enige om at stjæle din frihed og der er ingen opposition.

Troede du, at du havde ytringsfrihed? Det har du ikke, alt hvad du ytrer dig om, som ikke lige huer staten bliver faktatjekket (censureret), hvilket svarer til forne tiders bogbrænding.

Danskerne har i stor stil bakket op omkring Mette Frederiksen. Mette er ikke vred på dig, hun er skuffet. Hvis du f.eks. kommer til at stå for tæt på nogen i en kø. Og med Mette er du også skuffet over dine medmennesker. Og benytter enhver lejlighed til at korrekse på dem, hvis de skulle have formastet sig til at tage børn med i supermarkedet. Nu har vi alle en mulighed for at være politibetjente overfor hinanden.

Har du snart fået tæsk nok af Mette, eller har du stadig brug for flere, mens landet går rabundus. Hvor meget skal der til? Skal vi have tomme hylder i supermarkedet før du vågner op?

Hvordan er danskerne gået fra at være et frihedselskende folk, til at blive et folk af politibetjente? Har du set Lykke Per, hvor herremanden slår en oprører til plukfisk mens folk bare bøjer nakken. Er det sådan, du vil have det? Du bøjer nakken for Mette, bliver tvunget til at opgive dit arbejde, som er hele dit livsgrundlag. Hvis du er heldig, får du en almisse af staten.

Corona virus er helt sikkert en meget ubehagelig forkølelse og ja, nogle, især ældre og folk med et nedsat immunforsvar vil dø. Men er det nødvendigt at smadre hele vores samfund? Hvad med andre dødsårsager.

Her kunne vi for længst have sat ind med fornuftige tiltag, men på trods af, at vi alle betaler vanvittigt høje skatter, er der åbenbart ingen penge til at gøre livet lidt mere behageligt for vore medmennesker. Som du ser, er der nok at tage fat på.

Du kan starte med at støtte JFK21 ved at melde dig ind i partiet via hjemmesiden og betale 240,- kr./år. Du får så vore nyhedsbreve med oplysning om demonstrationer. Her kan du deltage, og du kan også benytte din egen kreativitet til at kæmpe for den gode sag. Du kan støtte partiet ved at dele flyers ud og fortælle om os. Du kan indsamle emailadresser, som senere kan blive til vælgererklæringer når vi til sommer får vores navn igen og må begynde at sende vælgererklæringerne ind. De skal verificeres med nemid og vi regner med hurtigt at nå op over 20.000,- så vi kan give vores, ikke røde og ikke blå, men sorte regering kamp til stregen,

Lene Bang

Håndtrykskrav erstattes af sexkrav

Sundhedsmyndigheder forbyder håndtryk, men opfordrer til sex.

Derfor giver det god mening, at man erstatter håndtrykskravet ved ansøgning om statsborgerskab med krav om sex.

Jeg ser i TV, at da man nu ikke kan opfylde håndtrykskravet på grund af corona, er det nu ikke muligt for en tysker, som har boet mange år i Danmark med sin familie, at få dansk statsborgerskab
En borgmester havde fraveget håndtrykskravet og alligevel givet statsborgerskab, men dette blev så annulleret af myndighederne.

Logikken må være et sexkrav, da dette er i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

Man ser det for sig.

Lene Bang

Politiet

Kære politibetjent,

Det er nu blevet fuldstændig uhørt at se større forsamlinger i det offentlige rum, og derfor vækker det også en vis opsigt når vi, fra partiet Jorden Frihed Kundskab, (JFK21) forsamler os for at demonstrere.

Vi har naturligvis altid søgt om tilladelse og fået den, da det står i bekendtgørelsen om forsamlingsforbud af 4.4.2020, kapitel 4, stk. 2, at den ikke gælder forsamlinger i et politisk eller meningsdannende øjemed. Vi er glade for politiet, fordi I beskytter vores forsamlingsfrihed, og på den måde står I vagt om demokratiet.

Ordet Frihed indgår i vores navn, og vi demonstrerer for vores egen, men også for din frihed. Du skal have frihed fra at skulle forsvare et system, der opsætter vanvittige og absurde love og regler. Du skal have frihed fra, at du og dine børn skal leve under et modbydeligt facistisk styre, som du skal tvinges til at håndhæve.

Alle de love, som er implementeret i ly af coronaen, begrænser vores frihed. Alene det, at man i Danmark taler om tvangsvaccinering, er et modbydeligt overgreb på den enkeltes ret til at bestemme over sit eget liv. Vi demonstrerer for, at du ikke skal deltage i at tvinge din familie og dine venner til at få en sprøjte imod deres vilje. Vi demonstrerer for, at du ikke skal agere Stasi overfor dine medmennesker, som bare vil være sammen og nyde solen i bestemte områder. Solen er den store helbreder, som slår virus ihjel på ingen tid.

Vi demonstrerer for, at du og dine børn kan leve i frihed, bevæge jer frit, sige hvad I mener, at dine børn kan få sig et ordentligt levebrød, en god bolig, leve på en jord med ren luft, rent vand, ren jord og politikere med rent mel i posen. Vi demonstrerer for en verden, hvor sundhedsskadelig stråling holdes på et absolut minimum og der forskes i og implementeres uskadelig teknologi.

Vi har en måler med til stråling, og vi måler gerne jeres tekniske udstyr for stråling når vi mødes. Stråling har mange sundhedsmæssige konsekvenser, det kan du læse om under Stop5gudrulning.dk .

Du er velkommen i vores parti, JFK21.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Mettes små cirkusheste

Mettes små cirkusheste

Hvornår bliver nok nok? Nu er det så dine egne børn, det skal gå ud over på grund af en historie om nogen der er blevet forkølede. Og selv nu, hvor det går hårdt ud over dine egne børn, bøjer du nakken for Mette og co. Mette ved ikke selv, om hendes tiltag virker, og alligevel tror du, at Mette bedre ved, hvad der er godt for dit eget barn, end du selv ved. Hvorfor giver du hende så meget magt?

Det har aldrig været sundt og naturligt at vaske og spritte huden mange gange om dagen. Hænderne tørrer ud og børnene bliver paranoide. Du bliver selv en skrap politimand overfor dine medmennesker, hvis de ikke lige danser efter Mettes pibe. Pludselig er den naturlige venlighed overfor dine medmennesker erstattet af mistænksomhed og kritik.

Men du finder dig i det. Hvor meget skal der til? Har tanken om oprør overhovedet rumsteret i din hjerne? Du bliver tyranniseret af din regering og du finder dig i det. Folk har parkeret den sunde fornuft og vi er blevet et slavefolk, som hopper med på de mest vanvittige historier, som får os til at ligne dresserede cirkusheste i sære, afgrænsede maneger. Stå med to meters afstand og vask hænderne hele tiden. Der må ikke være større forsamlinger. Du må ikke besøge din gamle bedstemor. Du skal blive hjemme. Lukkede toiletter i det offentlige rum sætter en begrænsning for, hvor længe du kan være væk hjemmefra. Din forretning – hele dit livsgrundlag, skal smadres. Modbydelige master etableres på skolens tag med tårnhøj stråling til følge. Din yndlingscafé skal være lukket, storcentre gå rabundus. Du skal ”testes” i hvide telte. Hvad er det de vil have? Er det dit DNA? Er testene sikre? Hvem garanterer for det? Mon dette handler om kontrol? HOLD NU OP. Havde man fortalt os i januar, at det ville blive sådan, var man blevet kaldt konspirationsteoretiker.

Kom nu til fornuft, dansker og kæmp for den verden, dine børn skal leve i. Vi elsker jo Olsen banden og deres sunde skepsis overfor autoriteter. Egon Olsen havde aldrig bøjet nakken.

Lene Bang

Tillid

Kære Mette Frederiksen,

Jeg er glad for, at du har tillid til danskerne. Du blev meget ked af det og fornærmet, da det modsatte blev antydet. Selvfølgelig har jeg tillid til danskerne, sagde du.

Nu vil jeg så gerne se beviser på den tillid. I coronatiden er mere og mere tillid blevet erstattet med tvang. Tillid er at give andre frihed, tvang er det modsatte. Har du tillid nok til, at andre må have frihed til at have en anden mening om corona end du? Har du tillid nok til, at den eventuelle anden mening må komme frem i det offentlige rum, blive anerkendt og ikke latterliggjort og blive taget alvorligt? Lover du mig, at du stoler nok på mig, til ikke at indføre kinesiske kontroltilstande, hvor total overvågning og microchips i kroppen afgør hvordan du må bevæge dig i samfundet?

Det er nu tid til, at du viser mig den tillid det vil være, at alt, hvad der kommer fra din side er tilbud som jeg har frihed til at vælge fra. Tilbud, som er gennemskuelige og oplyste. F.eks. er det på sin plads at informere om, hvad de tests, som man nu tilbyder befolkningen, skal bruges til. Hvordan bliver de registreret, og hvem har adgang til dem? Kan du garantere, at oplysningerne ikke kan hackes og alle vore sundhedsoplysninger havne i tredjemands hænder?

Kan du garantere, at din tillid vil give mig frihed og ikke vil blive erstattet med overvågning og endnu mere kontrol. De hvide telte ligner noget fra en skræmmende gyserfilm, militærets tilstedeværelse og skilte med foto forbudt bidrager yderligere til stemningen. Ligeså den manglende information.

Jeg savner en udmelding om, at du, som har tillid til borgerne vil garantere, at jeg som borger i dette land naturligvis er fuldstændig fri til ikke at tage imod dine tilbud.

Med venlig hilsen
Lene Bang

Tak for sex, Kåre Mølbach

Nu kan vi endelig have sex igen. Her har man gået og været afholdende i lange tider af frygt for corona politiet. Men jeg går ud fra, at der skal sprittes både før og efter. Skal vi sende en rapport med dokumentation? Rart at vide, at statan passer så godt på os, at vi slet ikke behøver at tænke selv.

Jeg kan ikke mindes, at partierne havde sexkontrol i deres partiprogram sidst der var valg, ligesom der er mange andre ting, jeg ikke kan mindes at have stemt på. Javist afgiver man sin stemme, hvis man stemmer, men nogle havde jeg ikke fantasi til at forestille mig at andre skulle blande sig i.

Hov, glemte I lige, at I er folkets tjenere, og ikke vores modbydelige kontrollører under påskud af en forkølelse.

Hov, glemte I lige, at vi har stemt jer ind fordi I skulle varetage vore interesser og ikke overtage hele vores personlige frihed og kaste den i armene på medicinal- og teleindustrien.

Hov, hvad med at udvise lidt respekt for jeres medmennesker (os) og blande jer udenom vores privatliv.

Jeg finder det i den grad grænseoverskridende, at nogen vil fortælle mig, om jeg må eller ikke må have sex. Her ville en undskyldning være på sin plads, men det er jo nok for meget at håbe på.

Corona theater

Et samlet folketing har stjålet dit land og din frihed. Hvor er oppositionen?

Her i dette corona-teater ser vi, at hele folketinget står sammen om at indføre vanvittige tiltag for at imødegå corona virusset med intimiderende hastelove. Ingen stiller spørgsmålstegn ved validiteten af dette røveri af vores grundlovssikrede frihedsrettigheder under henvisning til en ”meget farlig pandemi”, som man bruger som påskud til at fremme vores egentlige herskere, tele- og medicinalindustriens interesser.

Mens hele Danmark er sendt i hjemmeafsoning – mange i isolationsfængsel i eget hjem, så er der dejlig ro til at plastre hele landet (og verden) til med 5G master (mikrobølgevåben) med få meters afstand. 5G våben kan bruges til at overvåge dig og vil på sigt gøre dig syg, da intet levende kan tåle så meget stråling. Børnene bliver de første til at ”glæde” sig over strålingen, da der er opsat nye master på taget af skoler og institutioner landet over. Vi har selv, i vores parti JFK21 været omkring og måle på legepladser, og strålingen er tårnhøj. Dette hører vi intet om i medierne. Hvorfor?

Troede du, at du var et frit menneske? Det er du ikke, du er statens ejendom og du har at makke ret, ellers sender Mette, som er marionet for industrien, politiet eller militæret efter dig. De har nu ret til at bryde ind i dit hjem, overfalde dig og tvangsvaccinere dig. Hvad er der i vaccinen? Tror du, at du bliver oplyst om det? Kan der være nanochips i, så du kan spores overalt? Kan der være andre ting i, som du ikke har lyst til, at få sprøjtet ind i kroppen?

Troede du, at du levede i et demokrati? Det gør du ikke, som du ser er hele folketinget enige om at stjæle din frihed og der er ingen opposition.

Troede du, at du havde ytringsfrihed? Det har du ikke, alt hvad du ytrer dig om, som ikke lige huer staten bliver faktatjekket (censureret), hvilket svarer til forne tiders bogbrænding.

Danskerne har i stor stil bakket op omkring Mette Frederiksen. Mette er ikke vred på dig, hun er skuffet. Hvis du f.eks. kommer til at stå for tæt på nogen i en kø. Og med Mette er du også skuffet over dine medmennesker. Og benytter enhver lejlighed til at korrekse på dem, hvis de skulle have formastet sig til at tage børn med i supermarkedet. Nu har vi alle en mulighed for at være politibetjente overfor hinanden.

Har du snart fået tæsk nok af Mette, eller har du stadig brug for flere, mens landet går rabundus. Hvor meget skal der til? Skal vi have tomme hylder i supermarkedet før du vågner op?

Hvordan er danskerne gået fra at være et frihedselskende folk, til at blive et folk af politibetjente? Har du set Lykke Per, hvor herremanden slår en oprører til plukfisk mens folk bare bøjer nakken. Er det sådan, du vil have det? Du bøjer nakken for Mette, bliver tvunget til at opgive dit arbejde, som er hele dit livsgrundlag. Hvis du er heldig, får du en almisse af staten.

Corona virus er helt sikkert en meget ubehagelig forkølelse og ja, nogle, især ældre og folk med et nedsat immunforsvar vil dø. Men er det nødvendigt at smadre hele vores samfund? Hvad med andre dødsårsager:

Faktatjek

Kære faktatjekker,

Du er en af de få, som i øjeblikket har et arbejde. Arbejdet som faktatjekker. Hvad vil det sige at være faktatjekker? Hvem bestemmer, hvad der er fakta? Og endnu vigtigere: hvad der ikke er fakta. Hvordan kan du bedømme fakta?

Faktatjekker er et smart, nyt ord, som lyder meget, meget bedre end det kedelige, gammeldags ord, censur. Censur bryder vi os ikke om, det lyder af facistiske lande, som vi absolut ikke vil sammenligne os med. Nazityskland, Nordkorea, m.fl.

Faktatjek lyder meget bedre, for hvem vil fyldes med løgn? Vi vil da kun høre sandheden – de rigtige fakta. Du har det ærefulde job at sortere løgnen fra sandheden, så vi ikke skal belemres med løgn.

Men hvem bestemmer hvad der er løgn og sandhed? Det må naturligvis være dine arbejdsgivere, som har patent på det. Fantastisk, at nogen kan være så kloge, at de kender hele sandheden om alt. Hvordan er du blevet så vis, at du kan skelne mellem rigtigt og forkert? Er der overhovedet nogen mennesker, der kan det? Der må være nogen, som hjælper dig.

Den sandhed, du er sat til at fremme, er naturligvis den sandhed, som du er betalt for at fremme. Alt andet er løgn og skal åbenbart slettes fra jordens overflade (de sociale medier).

Den verden, som du fremmer ved at have et job som faktatjekker, er et modbydeligt diktatur, hvor vores engang så højt besungne ytringsfrihed er taget fra os, og kun en holdning dikteres. Hvordan kan du forsvare overfor dine børn, at de skal leve i et diktatur, hvor andre kan slette og undertrykke deres mening? Hvordan kan du selv synes, at moderne bogafbrænding er et ærligt arbejde.

Kan du overhovedet se dig selv i øjnene, mens du bakker op om den betalte virkelighed? Sandheden kommer altid for en dag, også for dig. Du skal leve med, at du har slettet dine medmenneskers meninger og holdninger i medierne. Du skal leve med, at have medvirket til indførelsen af diktaturet i Danmark.

Start med at kalde faktatjek ved sit rette ord: censur. Og find dig så hurtigst muligt et reelt arbejde.

Med venlig hilsen
Lene Bang